Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τόνι Βιλένα: Ένα «μπαμ» που δεν έχει κάνει... κρότο (vids)

Τόνι Βιλένα: Ένα «μπαμ» που δεν έχει κάνει… κρότο (vids)

Ο Τόνι Βιλένα ήρθε για να κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του Παναθηναϊκού, όμως τέσσερις μήνες μετά αποτελεί μια μεγάλη απογοήτευση - Οι αριθμοί που λένε την αλήθεια...

Ο Παναθηναϊκός το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε μια μεταγραφή που «τάραξε» τα νερά, καθώς έκανε δικό του τον Τόνι Βιλένα, έναντι 3.000.000 ευρώ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε στο πρόσωπο του τον ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού και θα ανεβάσει επίπεδο το επιθετικό παιχνίδι της ομάδας.

Εξάλλου, πρόκειται για έναν παίκτη που σε όσες ομάδες έχει αγωνιστεί (Κράσνονταρ, Εσπανιόλ, Σαλερνιτάνα) είναι κομβικός και έχει προσφέρει τα μέγιστα. Ο Παναθηναϊκός πόνταρε πολλά στον Ολλανδό διεθνή μέσο, όμως μετά από τέσσερις μήνες και… βάλε ο Βιλένα δεν θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη της Κράσνονταρ και της Εσπανιόλ.

Παρότι ερχόμενος στην Ελλάδα πήρε με το «καλημέρα» φανέλα βασικού από τον Γιοβάνοβιτς, δεν έχει δώσει τα αναμενόμενα στον Παναθηναϊκό. Ίσα ίσα, που από τους παίκτες που μεταγράφηκαν στο τριφύλλι το περασμένο καλοκαίρι και με βάση και το ποσό που δαπανήθηκε για την απόκτηση του, είναι πιθανότατα η μεγάλη… απογοήτευση.

Τα απογοητευτικά νούμερα

Συγκεκριμένα, ο Βιλένα τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των πράσινων έχει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και έχει 0 γκολ και μόλις μία ασίστ. Έχει αγωνιστεί 1255 λεπτά, όμως η συνεισφορά του είναι μηδαμινή. Για αυτό τον λόγο και ο προπονητής του Παναθηναϊκού τον είχε… παραγκωνισμένο για ένα διάστημα 4 αγώνων, που δεν έπαιξε καθόλου.

Ο Βιλένα επέστρεψε μετά από τέσσερα παιχνίδια στο αρχικό σχήμα και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, που έπαιξε 69 λεπτά (ήττα στη Λεωφόρο με 2-1), ενώ έχει και δύο 90λεπτα στο πρωτάθλημα. Στην εύκολη νίκη επί του ΟΦΗ με 4-0 και στην ήττα από τον Ατρόμητο.

Στο ματς με τους Περιστεριώτες δεν ήταν καλός, είχε πολλές κακές επαφές και λάθος πάσες και γενικότερα οι κεντρικοί μέσοι των γηπεδούχων τον έκαναν μια «χαψιά». Ο Βιλένα μπορεί να έπαιξε όλο το ματς, όμως αντιμετώπισε ξανά δυσκολίες, ενώ δεν πάτησε ιδιαίτερα στην αντίπαλη περιοχή, κάτι που αποτελούσε πριν τον Παναθηναϊκό το σήμα κατατεθέν του.

Γενικότερα, ο Βιλένα είναι έξω από τα νερά του πλέον στον Παναθηναϊκό, συνεχίζει να μην μπορεί να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει. Η μεταγραφή που έκανε «μπαμ» το καλοκαίρι, φαίνεται να μην έχει κάνει ιδιαίτερο «κρότο» και αυτό αποτελεί πλέον πρόβλημα στη μεσαία γραμμή του τριφυλλιού. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βιλένα έχει υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό μέχρι το καλοκαίρι του 2027, ενώ έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τους πράσινους.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024