Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ό,τι είχα να πω το είπα» και ο... νοών νοείτω, λέει ο Σαμαράς

«Ό,τι είχα να πω το είπα» και ο… νοών νοείτω, λέει ο Σαμαράς

Ο Αντώνης Σαμαράς αρνήθηκε να πει κάτι περισσότερο, κάνοντας σαφές με τη δήλωσή του ότι επιμένει στις αντιρρήσεις του ως προς το περιεχόμενο της λεγόμενης «τροπολογίας Καιρίδη»

«Ό,τι είχα χρέος να πω το είπα και όποιος θέλει να το καταλάβει το κατάλαβε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βουλή, αφού ψήφισε στην ονομαστική ψηφοφορία για την κυβερνητική ρύθμιση αναφορικά με τους μετανάστες – εργάτες.

Ο πρώην πρωθυπουργός αρνήθηκε να πει κάτι περισσότερο, κάνοντας σαφές με τη δήλωσή του ότι επιμένει στις αντιρρήσεις του ως προς το περιεχόμενο της λεγόμενης «τροπολογίας Καιρίδη», την οποία – όπως όλα δείχνουν – καταψήφισε.

Πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά διαφοροποίηση Σαμαρά – δεδομένων των αντιθέσεων που έχει εκφράσει για τον διάλογο με την Τουρκία, καθώς και για τον γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια

Εξάλλου, μπορεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δια του κυβερνητικού εκπροσώπου, να έστειλε μήνυμα κομματικής πειθαρχίας, με την «απειλή» της διαγραφής όσων καταψηφίσουν τη ρύθμιση, αλλά είχε κάνει σαφές πως ο Αντώνης Σαμαράς… εξαιρείται.

Δεν επέλεξε την αποχή…

Χαρακτηριστικό είναι, μάλιστα, πως ενώ αρχικά οι πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας θα επέλεγε να απέχει από την ψηφοφορία στη Βουλή, ο κ. Σαμαράς αποφάσισε να δώσει το «παρών» και να καταψηφίσει, προκειμένου να περάσει το δικό του μήνυμα στην κυβέρνηση.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για την τρίτη κατά σειρά, αλλά και πιο ηχηρή ως τώρα, διαφοροποίηση του Μεσσήνιου πολιτικού – δεδομένων των αντιθέσεων που έχει εκφράσει για τον διάλογο της Ελλάδας με την Τουρκία, με αφορμή την επίσκεψη Ερντογάν, καθώς και για τον γάμο και την τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Sports in

Παναθηναϊκός: Ζαμόρα, ένας άλλος …Νατσούρας

Πώς την πάτησε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τον Αρη;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024