Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αποκάλυψη της Μαντόνα για το τεχνητό κώμα - «Άκουσα μόνο τη φωνή του»

Η αποκάλυψη της Μαντόνα για το τεχνητό κώμα – «Άκουσα μόνο τη φωνή του»

Η Μαντόνα μίλησε στους θαυμαστές της για την περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Αποκάλυψε ότι είχε τεθεί σε τεχνητό κώμα για 48ώρες.

Η 65χρονη τραγουδίστρια Μαντόνα αποκάλυψε ότι τέθηκε σε τεχνητό κώμα ενώ νοσηλευόταν στο νοσοκομείο με βακτηριακή λοίμωξη.

Ήταν στη διάρκεια της περιοδείας της στο Μπρούκλιν, σύμφωνα με τη MailOnline, που η Μαντόνα μίλησε για την τρομακτική περιπέτεια με την υγεία της τον Ιούνιο που την έκανε να εισαχθεί στην εντατική μετά από πνευμονική και νεφρική ανεπάρκεια.

Δεν θυμάμαι καν. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή

«Υπάρχουν ορισμένοι πολύ σημαντικοί άνθρωποι στον χώρο απόψε που ήταν μαζί μου στο νοσοκομείο. Υπάρχει μια πολύ σημαντική γυναίκα που με έσυρε στο νοσοκομείο.

Δεν θυμάμαι καν. Λιποθύμησα στο πάτωμα του μπάνιου μου και ξύπνησα στη ΜΕΘ. Ήμουν σε τεχνητό κώμα για 48 ώρες. Μου έσωσε τη ζωή. Ευχαριστώ Shavawn», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Η Μαντόνα, που ακολουθεί την Καμπάλα από το 1996, συνέχισε για να ευχαριστήσει τον δάσκαλό της στην Καμπάλα που ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο. Ήταν μόνο η φωνή του που άκουσε ενώ βρισκόταν σε κώμα.

«Άκουσα μόνο τη φωνή του»

«Η μόνη φωνή που άκουσα ήταν η δική του. Τον άκουσα να λέει ‘σφίξε το χέρι μου’».

Η Μαντόνα, μητέρα της 27χρονης Lourdes, του 23χρονου Rocco, του 18χρονου David, της 17χρονης Mercy James και των 11χρονων δίδυμων Estere και Stelle, ευχαρίστησε τα παιδιά της που ήταν δίπλα της στο νοσοκομείο.

«Όταν άρχισα να έχω τις αισθήσεις μου για πρώτη φορά είδα τα έξι απίστευτα παιδιά μου να κάθονται γύρω μου. «Έπρεπε σχεδόν να πεθάνω για να έχω όλα τα παιδιά μου σε ένα δωμάτιο», σημείωσε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

Η Μαντόνα έμεινε στη ΜΕΘ για αρκετές ημέρες αφού προσβλήθηκε από σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, όπως είχε γίνει γνωστό.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024