Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαντόνα: Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές της - Τους έστησε τρεις ώρες

Μαντόνα: Εξαγριωμένοι οι θαυμαστές της – Τους έστησε τρεις ώρες

Η «βασίλισσα της ποπ» εμφανίστηκε στο Barclays Center στις 23:00, ενώ η συναυλία της ήταν προγραμματισμένη για τις 20:30

Μπορεί να είχε «4 λεπτά» για να σώσει τον κόσμο, αλλά χρειάστηκε τρεις ώρες για να προετοιμαστεί για μία συναυλία.

Η Μαντόνα ξεκίνησε την περιοδεία της χθες (13/12), ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως ενδεχομένως θα ήθελε, με αποτέλεσμα να ανέβει στη σκηνή με τρεις ώρες καθυστέρηση και να αναστατώσει τους θαυμαστές της.

Η «βασίλισσα της ποπ» εμφανίστηκε στο Barclays Center στο Μπρούκλιν στις 23:00, ενώ η συναυλία της ήταν προγραμματισμένη για τις 20:30, απαγοητεύοντας το κοινό της.

«Ο κόσμος φώναζε και έφευγε γιατί άργησε τόσο πολύ»

Αν και τα έδωσε όλα επί σκηνής, οι θαυμαστές της «πλημμύρισαν» το Χ με αναρτήσεις, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά τους, αλλά και την οργή τους για την καθυστερημένη έναρξη του σόου.

«Δεν σκέφτομαι ότι είσαι η Μαντόνα», έγραψε ένας χρήστης της και πρόσθεσε: «Αν αργήσεις τρεις ώρες, είσαι απλώς αγενής».

«Η συναυλία έπρεπε να ξεκινήσει στις 20:30. Η Μαντόνα ξεκίνησε στις 23:00. Ολόκληρη η αρένα φωνάζει για την καθυστέρηση της. Υπέροχο σόου αλλά πήγε πολύ αργά», σημείωσε ένας άλλος, προσθέτοντας ότι η DJ Honey Dijon έπαιξε «βαρετή house μουσική».

Ένας άλλος χρήστης ζήτησε τα χρήματά του πίσω και ένας ακόμα ανέφερε ότι «είναι πραγματικά απίστευτο πώς καθυστέρησε τόσες ώρες».

«Είναι φοβερή τραγουδίστρια, αλλά πραγματικά δεν την νοιάζει για τους θαυμαστές της. Ο κόσμος φώναζε και έφευγε γιατί άργησε τόσο πολύ», περιέγραψε επίσης ένας ακόμα.

Δείτε κάποιες από τις αναρτήσεις

Μια πηγή κοντά στη Μαντόνα ανέφερε στο Page Six ότι υπήρξαν κάποια τεχνολογικά προβλήματα κατά τον έλεγχο του ήχου, που ανάγκασαν την τραγουδίστρια να καθυστερήσει την εμφάνισή της.

Μάλισταν, ισχυρίστηκαν ότι άργησε μόλις μία ώρα και όχι τρεις, καθώς η Honey Dijon ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 20:30.

Η ερμηνεία της «βασίλισσας της ποπ», ωστόσο, απέσπασε διθυραμβικές κριτικές, αφού ορισμένοι από τους θαυματές της τόνισαν ότι τελικά, το σόου άξιζε την αναμονή.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024