Σπίρτζης για Πολάκη: Οι διαγραφές δεν αποτελούν λύση – Οι διενέξεις πρέπει να λύνονται με διάλογο
«Οι διαγραφές δεν αποτελούν λύση καθώς «αυτές οι διενέξεις πρέπει να λύνονται με πολιτική καταδίκη και με διάλογο», επισήμανε ο Χρήστος Σπίρτζης για την υπόθεση του Παύλου Πολάκη
Αντίθετος με την απόφαση διαγραφής του Παύλου Πολάκη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία εμφανίστηκε ο Χρήστος Σπίρτζης.
Όπως σημείωσε ο πρώην υπουργός, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Attica, «οι διαγραφές δεν αποτελούν λύση καθώς «αυτές οι διενέξεις πρέπει να λύνονται με πολιτική καταδίκη και με διάλογο».
«Έχουμε μια κυβέρνηση που καταρρέει λόγω των πολιτικών της»
Για τον διχασμό στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφορικά με την υπόθεση του Παύλου Πολάκη ο Χρήστος Σπίρτζης τόνισε πως «όποιος συμβάλει σε τέτοιου είδους συμπεριφορές και λειτουργίες δίνει τις χειρότερες υπηρεσίες του στο πολιτικό σύστημα αλλά και στον πολιτικό μας χώρο. Δεν γίνεται για πάρα πολλές φορές να προσβάλλονται από τον Στέφανο Κασσελάκη τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, κάτι που έγινε στην προηγούμενη συνεδρίαση. Εάν εκτρέφεις στους κόλπους σου τέτοιου είδους πρακτικές και συμπεριφορές το να γίνει μετά στο κοινοβούλιο ή έξω στην κοινωνία είναι αναμενόμενο».
Παράλληλα, μίλησε και για το μέλλον του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο οποίο -όπως τόνισε- «ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να παίξει κάποιο ρόλο».
Ο Χρήστος Σπίρτζης επισήμανε ακόμη μεταξύ άλλων πως «έχουμε μια κυβέρνηση που καταρρέει λόγω των πολιτικών της από τον ελληνικό λαό και την ελληνική κοινωνίας και έχουμε μια αντιπολίτευση που δεν έχει ίχνος σοβαρότητας, ασχολείται με τα εσωκομματικά της προβλήματα και δεν αναδεικνύονται τα ζητήματα. Άρα κανένα κόμμα δεν αποτελεί την εναλλακτική λύση διακυβέρνησης της χώρας».
- LIVE: Η κλήρωση του Ολυμπιακού για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League
- Νάξος: Δωρεάν κυκλική συγκοινωνία από τα περιφερειακά πάρκινγκ της Χώρας προς το Λιμάνι
- «Όχι» της εισαγγελέως σε διακοπή ή αναβολή της δίκης για τα Τέμπη
- Τραγωδία στην Κόνιτσα: 80χρονος φρόντιζε τον κήπο, έχασε την ισορροπία του και καρφώθηκε σε κάγκελα περίφραξης
- Η μπουνιά του Μολίνα στον Ρόδι που δεν είδε κανείς μετά το τέλος του τελικού (vid)
- Δημήτρης Χατζής: Στο βάθος της ελληνικής πραγματικότητας
- Πειραματικό φάρμακο νέας προσέγγισης δείχνει να επιβραδύνει την Αλτσχάιμερ
- Ανοίγουν επτά κλιματιζόμενοι χώροι για τους πολίτες στο Δήμο Αθηναίων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 20.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bryan-goff-MCoMZazPC9E-unsplash-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442