Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χριστουγεννιάτικη απόδραση: 4 μαγευτικοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα

Χριστουγεννιάτικη απόδραση: 4 μαγευτικοί προορισμοί κοντά στην Αθήνα

Εξερευνήσετε νέους προορισμούς

Χριστούγεννα στην πόλη, Πάσχα στο χωριό, λέει ο θυμόσοφος λαός μας. Ομως οι μέρες των εορτών που έρχονται σας δίνουν την ευκαιρία για κοντινές αποδράσεις στην Αθήνα για να χαρείτε τις μέρες των Χριστουγέννων.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε ένα δωμάτιο και να ετοιμάσετε βαλίτσες.

Εάν ψάχνετε για μια εναλλακτική πρόταση για τις φετινές γιορτές, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε κάποιον από τους παρακάτω Χριστουγεννιάτικους προορισμούς κοντά στην Αθήνα.

Εύβοια

Είτε αποφασίσετε να πάτε στη νότια Εύβοια, είτε στη βόρεια είναι εξίσου πανέμορφα και θα περάσετε μαγικά.

Αλλωστε τα Χριστούγεννα, η Εύβοια είναι ένας δημοφιλής προορισμός για χαλάρωση και οικογενειακές διακοπές. Μπορείτε να επισκεφθείτε τα παραδοσιακά χωριά του νησιού, να κάνετε βόλτες στη φύση ή να απολαύσετε τις ομορφιές της παραλίας.

Φορτώστε στο αυτοκίνητο σας ένα σακ βουαγιάζ, βάλτε βενζίνη και φύγατε.

Καλάβρυτα

Ο απόλυτος χριστουγεννιάτικος προορισμός. Τα Καλάβρυτα ούτως ή άλλως είναι ένας από τους ομορφότερους χειμερινούς προορισμούς της Ελλάδας, που προσελκύουν μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Είτε θέλετε να κάνετε βόλτα με τον οδοντωτό, είτε θέλετε να επισκεφτείτε το χιονοδρομικό κέντρο, είτε ακόμα να επισκεφθείτε τη Μονή της Αγίας Λαύρας, είναι βέβαιο ότι θα περάσετε φανταστικά.

Γεμίστε τις αποσκευές μας με τα απολύτως απαραίτητα και όταν θα επιστρέψετε στη βάση σας θα είστε γεμάτοι με όμορφες αναμνήσεις.

Διαλέξετε το κατάλληλο μέγεθος βαλίτσας για σας και την οικογένεια σας από το σετ των βαλιτσών ταξιδιού της εταιρείας ORMI. Είναι κατασκευασμένες από σκληρό πλαστικό που τις καθιστά ανθεκτικές στις φθορές. Διαθέτουν 4 διπλά ροδάκια που κάνουν την την μεταφορά τους ευκολότερη. Το σετ περιέχει 3 τεμάχια αλλά και τηλεσκοπικό χερούλι που προσφέρει άνεση και στυλ.

 Ορεινή Κορινθία

Η Ορεινή Κορινθία είναι ένας πανέμορφος ορεινό όρος με πλούσια φυσική ομορφιά. Η άγρια φύση της Ορεινής Κορινθίας, αναμφίβολα θα σας μαγέψει.

Τα Χριστούγεννα, τα χωριά της Ορεινής Κορινθίας ντύνονται στα γιορτινά τους και προσφέρουν μια ατμόσφαιρα γαλήνης και χαλάρωσης.

Όποιο χωριό και αν επιλέξετε για τη διαμονή σας είναι βέβαιο ότι θα απολαύσετε την υπέροχο φύση.

Θεσσαλονίκη

Είναι από τις πιο όμορφες πόλη της Ελλάδας και φυσικά ένα από τους πιο ζωντανούς χριστουγεννιάτικους προορισμούς.

Κάθε χρόνο, η πόλη στολίζεται με χιλιάδες χριστουγεννιάτικα φώτα και διακοσμήσεις, ενώ διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις, όπως συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και χριστουγεννιάτικες αγορές.

Μπορεί η Θεσσαλονίκη να μην είναι κοντά στην Αθήνα οδικώς αλλά η πτήση με το αεροπλάνο διαρκεί ελάχιστα.

Αν πάλι είστε από τους τυχερούς και ταξιδέψετε μαζί με άλλα άτομα μαζί σας προμηθευτείτε μαξιλάρια και μάσκες ύπνου για να είναι πιο ευχάριστο το ταξίδι για τους συνταξιδιώτες σας.

Όπως για παράδειγμα το Intex Travel Pillow. Τέλειο για εκείνα τα μακρά και πολύωρα ταξίδια είτε με το αεροπλάνο, το πλοίο ή το αμάξι, το οποίο σας επιτρέπει να κοιμάστε με άνεση.

Αν λοιπόν ετοιμάζετε ήδη τις αποσκευές σας φροντίστε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα είδη ταξιδιού, από νεσεσέρ μέχρι χρήσιμα gadget ταξιδιού από το SHOPFLIX.gr που θα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία, ενώ όλα θα φτάσουν με λίγα κλικ στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Εάν πάλι θέλετε κάποιο από τα παραπάνω να τα κάνετε  δώρο στους αγαπημένους σας, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσύ επιλέγεις το ποσό που θέλεις να διαθέσεις και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024