Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα της τελευταίας στιγμής: 6 ιδέες που θα σε σώσουν

Δώρα της τελευταίας στιγμής: 6 ιδέες που θα σε σώσουν

Το πιο σημαντικό μέρος της επιλογής ενός δώρου που ενσωματώνει τέλεια την ουσία του παραλήπτη του είναι να εστιάσετε σε αυτό που εκείνος εκτιμά περισσότερο

Mήπως είστε από τα άτομα που αναβάλλετε τις γιορτινές σας αγορές φέτος; Μην πανικοβάλλεστε, δεν είστε οι μόνοι.

Και ανεξάρτητα από το πόσο ειλικρινείς είναι οι προθέσεις σας, η βιασύνη να διαλέξετε το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δέντρο, να τελειοποιήσετε το μενού του εορταστικού σας πάρτι, μπορεί να σας κάνει να ξεχάσετε κάποιο δώρο.

Το πιο σημαντικό μέρος της επιλογής ενός δώρου που ενσωματώνει τέλεια την ουσία του παραλήπτη του είναι να εστιάσετε σε αυτό που εκείνος εκτιμά περισσότερο. Για ένα δώρο για τη μαμά, μπορεί να θέλετε να εστιάσετε σε ένα συναισθηματικό αντικείμενο που θα την κάνει να αναπολήσει τα περασμένα Χριστούγεννα. Αν όμως χρειάζεστε ένα δώρο για τον μπαμπά, ίσως θελήσετε να εστιάσετε σε κάτι πιο πρακτικό που σίγουρα θα χρησιμοποιεί καθημερινά.

Είτε ψάχνετε δώρο για το σύντροφο σας, το παιδί σας, την κολλητή σας, ή την πεθερά σας όλα θα τα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOPFLIX.gr και όλα θα φτάσουν άμεσα στην πόρτα σας σε όποια περιοχή της Ελλάδας και αν μένετε.

Επιλέξτε δε την υπηρεσία SHOPFLIX ME TH MIA και όλα σας τα δώρα θα σας παραδοθούν σε μια αποστολή.

Και εάν δεν γνωρίζετε τι δώρο να κάνετε στους αγαπημένους σας, τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Χρειάζεστε περισσότερη έμπνευση για τα φετινά Χριστούγεννα;

Ψάξαμε και βρήκαμε έξι υπέροχες ιδέες για δώρα που σίγουρα θα σας σώσουν

Κεριά

Διαχρονικά και all time classic. Τα κεριά δημιουργούν ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα τις γιορτινές μέρες, δίνουν φως και ζεστασιά και κάνουν το περιβάλλον πιο ευχάριστο.
Είναι το τέλειο δώρο είτε θέλετε να πάτε μια επίσκεψη σε ένα σπίτι τις ημέρες των εορτών, είτε ψάχνετε ένα συμβολικό δώρο για τους αγαπημένους σας φίλους.

Αρώματα

Το άρωμα είναι ένα δώρο που θα παραμείνει πολύτιμο ακόμα και με την πάροδο των ετών και για τον λόγο αυτό είναι το απόλυτο, χωρίς αμφιβολία, καλύτερο δώρο για τις γιορτές.

Ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία ή το στυλ, ένα καλό άρωμα είναι κάτι που όλοι απολαμβάνουν και μια από τις καλύτερες επιλογές χριστουγεννιάτικου δώρου για όλους.

Το να χαρίσετε άρωμα στο αγαπημένο σας πρόσωπο μπορεί να είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξετε πόσο πολύ νοιάζεστε. Ένα όμορφο άρωμα μπορεί να ανεβάσει τη διάθεση οποιουδήποτε και να τον κάνει να νιώσει ξεχωριστός.

Γούρι για το σπίτι

Ρόδι ή το φλουρί; Πρόκειται άλλωστε για μια εξαιρετική πρόταση δώρου καθώς στο τέλος κάθε έτους όλοι ψάχνουμε ένα γούρι για να μπει η νέα χρονιά με το δεξί και να πραγματοποιήσει τις επιθυμίες μας.

Είναι πολύ συνηθισμένο στις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να αναζητούμε γούρια για καλή τύχη.

Κρασί

Υπάρχει ένα δώρο για όλες τις καταστάσεις. Ένα καλό κρασί για δώρο αποτελεί μια σταθερή και εγγυημένη επιλογή για να εντυπωσιάσετε τόσο τους λάτρεις του οίνου όσο και οποιονδήποτε άλλο.

Το κρασί απολαμβάνεται συνήθως με παρέα και φίλους: τι καλύτερο δώρο για να γιορτάσετε μια μακροχρόνια φιλία;

Το είδος της ποικιλίας κρασιού που θα επιλέξετε, εξαρτάται καθαρά από τις προτιμήσεις εκείνου στον οποίο απευθύνεται. Η εκάστοτε ποικιλία οίνου έχει και τα δικά της μοναδικά χαρακτηριστικά.

Κούπες

Μια κούπα μπορεί να μην είναι το πρώτο πράγμα που θα σας έρθει στο μυαλό όταν σκέφτεστε για παράδειγμα «Τι δώρο να πάρω στην κολλητή μου;». Και όμως μια κούπα είναι ένα μοναδικό αναμνηστικό δώρο. Οταν θα απολαμβάνει τον ζεστό καφέ ή το τσάι της είναι σίγουρο ότι θα σας σκέφτεται.

Γυναικεία και ανδρικά κασκόλ

Πρόκειται για το απόλυτο must-have αξεσουάρ. Είτε το δώρο σας προορίζεται για άνδρα είτε για γυναίκα το κασκόλ είναι το τέλειο δώρο. Αν μάλιστα γνωρίζεται και το στυλ ντυσίματος που ακολουθεί είναι βέβαιο ότι δεν θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε το κατάλληλο κασκόλ.

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024