Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πιο εύκολος τρόπος να διαλέξεις χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Ο πιο εύκολος τρόπος να διαλέξεις χριστουγεννιάτικα δώρα για όλους

Φτιάξετε τη λίστα των αγορών σας προκειμένου να βρείτε τα καλύτερα δώρα για όλους στο SHOPFLIX.gr

Ανάμεσα σε επισκέψεις σε φίλους και συγγενείς, σε δείπνα και εκδηλώσεις, δεν είναι περίεργο ότι η περίοδος έως τις γιορτές των Χριστουγέννων είναι μια από τις πιο υπέροχες περιόδους του χρόνου.

Και όσο μαγική είναι αυτή η εποχή ταυτόχρονα είναι και χαοτική για όλους εκείνους που αναζητούν το κατάλληλο δώρο και δεν ξέρουν από πού να ξεκινήσουν.

Αν δεν θέλετε να σας προλάβει ο Αγιος Βασίλης θα πρέπει ήδη να φτιάξετε τη λίστα των αγορών σας προκειμένου να βρείτε τα καλύτερα δώρα για τον αγαπημένο σας, το παιδί σας, τη φίλη σας, τη συνάδελφο, την πεθερά και όποιον άλλον έχετε στη λίστα σας.

Ολα θα τα βρείτε εύκολα, γρήγορα και με λίγα κλικ και θα τα αποκτήσετε άμεσα, στο σπίτι σας χωρίς να χρειαστεί να περιμένετε σε ουρές.

Μα φυσικά στο αγαπημένο μας marketplace το SHOPFLIX.gr θα βρείτε δώρα για άντρα, τη γυναίκα, τα παιδιά, του gamers, αλλά και για τους chef, τους σπιτόγατους, τους μουσικόφιλους και τους βιβλιοφάγους.

Δώρα για κάθε γούστο

Στο SHOPFLIX θα βρείτε προϊόντα ανδρικής περιποίησηςκοσμήματα και ρολόγια για τον αγαπημένο σας , ενώ κάντε στη γυναίκα σας δώρο μια γυναικεία τσάντα, ένα άρωμα ή επιλέξετε μια συσκευή περιποίησης.

LegoBarbie και λούτρινα για ατελείωτο παιχνίδι θα βρείτε σε απεριόριστη ποικιλία στο SHOFLIX για τα μικρά παιδιά. Και για τα ακόμα πιο μικρά παιδιά θα βρείτε παραμύθια αλλά και λούτρινα.

Οσο για τους gamers; Δεν θα ξέρετε τι να διαλέξετε. Gaming headshet, gaming πληκτρολόγιο ή παιχνίδια για μια ακόμη πιο συναρπαστική και καθηλωτική εμπειρία gaming.

Για αυτούς που είναι σπιτόγατοι διαλέξετε ένα πουφκεριά ή αρωματικά χώρου ακόμα και κουβέρτες.

Αν οι tech lover φίλοι σας αναζητούν smartphone, laptops και projectors  τότε σίγουρα οι επιλογές σας θα είναι απεριόριστες ενώ μπορείτε να πείτε χρόνια πολλά στους βιβλιοφάγους φίλους σας επιλέγοντας ένα από τα δεκάδες βιβλία αυτοβελτίωσηςθρίλερ-μυστηρίου-τρόμου.

Για τον… chef ή ακόμα και για το δικό σας σπίτι οι συσκευές μαγειρέματος και η κουζινομηχανή είναι ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στη μαγειρική ενώ για τον μουσικόφιλο επιλέξετε είτε ένα πικάπ, είτε φορητά ηχεία ή ακόμα και  soundbars.

Για τους λάτρεις της γυμναστικής επιλέξετε βάρη-βαράκια ή στρώματα γυμναστικής ενώ για όσους αγαπούν τα ταξίδια χαρίστε τους μια action camera ή ένα drone, για να «αιχμαλωτίσουν» τις μαγικές στιγμές και τις συναρπαστικές εμπειρίες τους.

Μαζέψτε στο καλάθι των αγορών σου όποια δώρα θέλετε και επέλεξτε έναν από τους πολλούς και διαφορετικούς τρόπους πληρωμής. Αν δε επιλέξετε την υπηρεσία παράδοσης SHOPFLIX ME TH MIA όλα σας τα δώρα θα σας παραδοθούν σε μια και μόνο αποστολή.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024