Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα καλύτερα δώρα για τον… καλύτερο γκατζετάκια

Τα καλύτερα δώρα για τον… καλύτερο γκατζετάκια

Τι να αφήσετε κάτω από το έλατο των κολλημένων με την τεχνολογία

Έχουμε να ευχαριστούμε την τεχνολογία για πολλά. Μας προσφέρει καθημερινά άνεση, ευκολία και ταχύτητα για να προλαβαίνουμε τα πάντα ενώ φροντίζει και για την διασκέδασή μας. Ωστόσο η επιλογή του σωστού δώρου για εκείνον τον… γκατζετάκια φίλο μπορεί να γίνει γρήγορα δύσκολη υπόθεση.

Εκτός από πολλά και διαφορετικά, τα δώρα τεχνολογίας διαθέτουν και διαφορετικά επίπεδα πολυπλοκότητας, που ορισμένες φορές είναι δύσκολο να κατανοήσουμε. Όμως αυτό είναι και το νόημα του συγκεκριμένου δώρου, να προσφέρετε στους αγαπημένους σας κάτι χρήσιμο και έξυπνο, που παράλληλα θα τους εντυπωσιάσει.

Για να τα καταφέρετε, δημιουργήσαμε ένα σύντομο οδηγό με τις ιδανικές προτάσεις για tech gifts που σίγουρα θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό. Θα τα βρείτε όλα μέσα από την ατελείωτη ποικιλία του SHOPFLIX.GR σε προϊόντα τεχνολογίας και gaming ενώ θα τα παραλάβετε εύκολα στην πόρτα σας, στην ώρα τους χάρη στην έγκαιρη και εγγυημένη παράδοση της πλατφόρμας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Fit και γκατζετάκιας;

Εάν ο φίλος σας ανήκει σε αυτήν την κατηγορία, τότε το smartwatch είναι η πιο δυνατή επιλογή. Συνδέεται εύκολα με το κινητό και μπορεί να το φορά οπουδήποτε για να παραμένει διαρκώς συνδεδεμένος και να μην χάνει καμία ειδοποίηση.

Κάθε smartwatch διαθέτει μοναδικές λειτουργίες, πολλά είδη προπονήσεων για να καταγράφει την φυσική του δραστηριότητα και μοναδικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσαρμόσει στις δικές του ανάγκες.

Δώρα για τον gamer

Εάν ο αγαπημένος σας συγκαταλέγεται στους δεινούς gamers τότε οι επιλογές σας είναι δύο και είναι εξίσου δυνατές.

Η πρώτη περιλαμβάνει next-gen κονσόλα, που μπορεί να παίζει με τις ώρες τα αγαπημένα του παιχνίδια μόνος του ή και παρέα με τους φίλους του.

Οι κορυφαίες επιλογές περιλαμβάνουν το PlayStation 5 αλλά και το Nintendo Switch

Η νέα γενιά PS5 είναι γεγονός και έχει έρθει για να χαρίσει μια καθηλωτική εμπειρία gaming ενώ το Nintendo Switch Lite έχει σχεδιαστεί ειδικά για να απολαμβάνετε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού ακόμα κι όταν βρίσκεστε εν κινήσει.

Διαφορετικά μπορείτε να ανανεώσετε το gaming set up του ή να το εμπλουτίσετε, χαρίζοντάς του ένα ολοκαίνουργιο gaming πληκτρολόγιο ή ποντίκι.

Για εκείνον που όλο… τρέχει

Εάν δεν είναι fit αλλά τρέχει όλη μέρα από δουλειά σε δουλειά, περνά τις περισσότερες ώρες εκτός σπιτιού και είναι πάντα απασχολημένος, τότε ένα δυνατό power bank θα του «λύσει» τα χέρια, αφού θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να φορτίσει τις συσκευές του, όπου κι αν βρίσκεται, χωρίς να κινδυνεύει να… ξεμείνει.

Κι εάν τελικά δεν μπορείτε να καταλήξετε σε ένα δώρο για τους αγαπημένους σας, σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024