Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δώρα μέχρι 20€ για το Secret Santa του γραφείου

Δώρα μέχρι 20€ για το Secret Santa του γραφείου

Ανεξάρτητα από το για ποιον ψωνίζετε - ένα απαιτητικό αφεντικό ή τον καλύτερο φίλο σας - υπάρχουν πολλά δώρα για τον secret santa που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους  ακόμη και για τους πιο αυστηρούς περιορισμούς στον προϋπολογισμό σας.

Oταν πλησιάζουν οι γιορτές, τα δώρα είναι σχεδόν απαραίτητη ανάγκη – είτε πρόκειται για οικογενειακά πάρτι, είτε για ανταλλαγή δώρων στο γραφείο, με το secret santa. Το τελευταίο τείνει να είναι το πιο δημοφιλές για συγκεντρώσεις με συναδέλφους και φίλους. Και είναι εύκολο να καταλάβει κανείς γιατί: Το παιχνίδι του πάρτι δεν είναι μόνο ένα διασκεδαστικό μέσο για να ξεκινήσει η συζήτηση (και ένα εξαιρετικό icebreaker για όσους δεν γνωρίζονται καλά μεταξύ τους), αλλά επίσης εμπλουτίζει την εκδήλωση με τόνους εποχιακού πνεύματος. Συνήθως συνοδεύεται και από όρια δαπανών, γεγονός που βοηθά να διατηρηθεί ο προϋπολογισμός όλων υπό έλεγχο.

Ανεξάρτητα από το για ποιον ψωνίζετε – ένα απαιτητικό αφεντικό ή τον καλύτερο φίλο σας – υπάρχουν πολλά δώρα για τον secret santa που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους  ακόμη και για τους πιο αυστηρούς περιορισμούς στον προϋπολογισμό σας.

Το πρώτο βήμα για να είμαστε σίγουροι πως θα διαλέξετε ανάμεσα στα καλύτερα πιθανά δώρα, είναι να κοιτάξετε στο σωστό σημείο. Φέτος, μπορείτε να ψωνίσετε δώρα για όλους μέσα από το αγαπημένο μας marketplace το SHOPFLIX.gr όπου θα βρείτε αυτό που ψάχνετε ανάμεσα σε 5 και πλέον εκατομμύρια προϊόντα.

Εάν δεν γνωρίζετε τι δώρο να κάνετε τότε σας έχουμε την πιο εύκολη λύση: Δωροκάρτα SHOPFLIX!

Εσείς επιλέγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και εκείνοι ό,τι πραγματικά χρειάζονται ανάμεσα σε πάνω από 5 εκατομμύρια επιλογές.

Εμείς επιλέξαμε δώρα μέχρι 20 ευρώ που είναι ιδανικά για ένα άτομο για το οποίο γνωρίζετε πολλά ή για κάποιον με τον οποίο αλληλεπιδράτε για πρώτη φορά.

Γούρια για το Σπίτι

Για εσάς, που η τύχη «παίζει» σημαντικό ρόλο σε κάθε μας βήμα, αγοράστε ένα γούρι για τον secret santa. Είτε είναι γυναίκα είτε άνδρας ο παραλήπτης του δώρου σίγουρα θα εκτιμήσει το δώρο σας.

Μην μείνετε στο κλασικό ρόδι αλλά, επιλέξτε πρωτότυπα σχέδια που σίγουρα θα τους ενθουσιάσουν.

Κρασιά

Μπορεί να πιστεύεις ότι είναι κάπως ξεπερασμένο να προσφέρεται ως δώρο ένα κρασί αλλά στην πραγματικότητα αποτελεί την πιο ασφαλή λύση για πολλούς λόγους. Το κρασί είναι το τέλειο δώρο γιατί δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός μέχρι το πότε μπορεί να καταναλωθεί και σε κάποιες περιπτώσεις το να μείνει είναι καλύτερο από τα να καταναλωθεί αμέσως. Έτσι, εκείνος που έχει λάβει το κρασί μπορεί να το απολαύσει όποτε εκείνος το επιθυμήσει χωρίς το άγχος της ημερομηνίας λήξεως του δώρου του.

Στυλό και γραφική ύλη

Στην εποχή των υπολογιστών και των tablet θα αναρωτιέστε αν είναι καλή επιλογή να δώρισε ένα στυλό. Και όμως ναι! Σίγουρα θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ιδιαίτερα στυλό και πένες για δώρο, για ένα πολύ ξεχωριστό δώρο! Βέβαια μπορείτε πάντα να επιλέξετε και είδη γραφικής ύλης που θα κοσμήσουν το γραφείο του συναδέλφου σας.

 Power Banks

Οσοι το δουν σίγουρα θα το ζηλέψουν! Είναι ένα από τα top δώρα που αξίζει να έχει θέσει στη σακούλα του secret santa. Μα φυσικά το power bank. Ολοι έχουμε ξεμείνει από μπαταρία στο κινητό, ή στα διάφορα gadgets μας και ένα power bank είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για αυτές τις ώρες που η μπαταρία σας εγκαταλείπει.

Σημειωματάριο

Από τα πιο συνηθισμένα δώρα του secret santa είναι φυσικά το σημειωματάριο. Όλοι έχουμε ένα στο γραφείο μας ή στη τσάντα μας για να καταγράφουμε και να οργανώνουμε τις σημαντικές πληροφορίες που αφορούν την προσωπική ή επαγγελματική μας ζωή.

Ημερολόγιο

Τα ημερολόγια είναι ένα δημοφιλές εταιρικό δώρο εδώ και πολλά χρόνια. Είναι πρακτικά, χρήσιμα και μας υπενθυμίζουν πράγματα που έχουμε προγραμματίσει να κάνουμε.

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024