Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΛΕΞ: Από τη Θεσσαλονίκη στις φυλακές Κορυδαλλού για συναυλία

ΛΕΞ: Από τη Θεσσαλονίκη στις φυλακές Κορυδαλλού για συναυλία

«Τελευταία στάση του tour» έγραψε ο ραπερ στο Instagram.

Την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, ο ΛΕΞ βρέθηκε από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης στις φυλακές Κορυδαλλού, ώστε να πραγματοποιήσει συναυλία για τους κρατούμενους. Ο ραπερ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να ολοκληρώσει το tour του, «παρέα» με τους ανθρώπους που έχουν στερηθεί την ελευθερία τους ώστε να τους δώσει δύναμη.

Μάλιστα δημοσίευσε και φωτογραφίες – στιγμιότυπα εντός της φυλακής. Δημοσίευσε αρχικά μια φωτογραφία εντός του σωφρονιστικού ιδρύματος, στην οποία απεικονίζεται ο ίδιος και άλλοι έξι άνδρες, μεταξύ των οποίων και καλλιτέχνες της μουσικής βιομηχανίας όπως ο Dof και ο Ζήνων.

View this post on Instagram

A post shared by Λεξ (@lextgk)

Ο ΛΕΞ πρόσφατα είχε λάβει αμέτρητα θετικά σχόλια από το ελληνικό μουσικό κοινό, για το νοσταλγικό τραγούδι «Φύγε», το οποίο ερμήνευσε σε ντουέτο μαζί με την σπουδαία, Χάρις Αλεξίου

Σε επόμενες φωτογραφίες, έχει δημοσιεύσει την αφίσα της εκδήλωσης  η οποία απεικονίζει ένα μαύρο βαν με το σήμα του καθώς και τον ίδιο να πηγαίνει προς το μέρος του, φορώντας κόκκινα ρούχα και το «σήμα κατατεθέν» του, το χιαστί τσαντάκι του.

Από τα «Ανάποδα Καπέλα» και τα «Βόρεια Αστέρια» σε γεμάτα γήπεδα

Σε άλλες φωτογραφίες που κοινοποίησε, περιλαμβάνεται η κάρτα εισόδου του καθώς και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου με μικρόφωνο, εν ώρα «δράσης» εντός των φυλακών.

Ο ΛΕΞ πρόσφατα είχε λάβει αμέτρητα θετικά σχόλια από το ελληνικό μουσικό κοινό, για το νοσταλγικό τραγούδι «Φύγε», το οποίο ερμήνευσε σε ντουέτο μαζί με την σπουδαία, Χάρις Αλεξίου.

Βεβαίως, ο σεβασμός του ελληνικού κοινού στον ραπερ, φάνηκε ήδη από το μουσικό του ξεκίνημα, όταν αποτελούσε κομμάτι των «Ανάποδα Καπέλα» και «Βόρεια Αστέρια» αρκετά χρόνια πριν, μέχρι τα γεμάτα γήπεδα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και τις sold out συναυλίες στην Αγγλία.

Και όχι αδίκως, αν κρίνουμε – και – από αυτή τη συναυλία.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024