Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στη συναυλία για τον Παύλο - Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Ο ΛΕΞ έβαλε «φωτιά» στη συναυλία για τον Παύλο – Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Μόλις ανέβηκε στη σκηνή ο ΛΕΞ ο χώρος των Λιπασμάτων πήρε φωτιά με τη νύχτα να γίνεται μέρα.

Πλήθος κόσμου φώναξε δυναμικό παρών στη μεγάλη συναυλία στο χώρο Λιπασμάτων τιμώντας τη μνήμη του Παύλου Φύσσα και δείχνοντας πως 10 χρόνια μετά τη δολοφονία του από το μαχαίρι του μέλους των ταγμάτων εφόδου της Χρυσής Αυγής, Γιώργου Ρουπακιά, κανείς δεν ξεχνά.

Η Δραπετσώνα μετατράπηκε σε ένα απέραντο αντιφασιστικό ποτάμι με χιλιάδες ανθρώπους κάθε ηλικίας και αρκετούς καλλιτέχνες να στέλνουν το μήνυμα πως ο «Παύλος ζει». Στη συναυλία συμμετείχαν οι Βίκυ Καράτζογλου, Γιαγκίνηδες, Γιάννης Χαρούλης, ΛΕΞ, Μεθυσμένα Ξωτικά, Μίλτος Πασχαλίδης, ΝΙΟ.ΣΤΕ, Φιάσκο, Φωτεινή Βελεσιώτου, Dani Gambino x DJ The Boy, Frenzee, Iezekil, Notowns, Vodka Juniors, Yellow Mary.

Ωστόσο, τη στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή ο ΛΕΞ ο χώρος των Λιπασμάτων πήρε φωτιά με δεκάδες καπνογόνα να ανάβουν, τον ουρανό να «κοκκινίζει» και τη νύχτα να γίνεται μέρα.

«Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε ποτέ δεν ξεχνάμε. Λέμε η ζωή συνεχίζεται κι όμως ποτέ δεν ξεχνάμε»

Η στιγμή που ράπαρε για τον «αθάνατο» Παύλο μπροστά στη Μάγδα Φύσσα

Όμως η πιο συγκινητική στιγμή ήταν όταν ο ΛΕΞ ράπαρε με το τραγούδι Air Max με τους ιδιαίτερα συμβολικούς στίχους μπροστά στη Μάγδα Φύσσα.

«Γι’ αυτούς που φύγαν νωρίς κι οι γειτονιές τρέμαν στο διάβα τους. Ραπάρω και μ’ ακούν οι μάνες τους το γράφω για τους αθάνατους. Ποτέ δεν ξεχνάμε ποτέ δεν ξεχνάμε. Λέμε η ζωή συνεχίζεται κι όμως ποτέ δεν ξεχνάμε», είναι μερικοί από τους στίχους του τραγουδιού.

Υπενθυμίζεται πως σήμερα, Δευτέρα στις 17:30 είναι προγραμματισμένη η μεγάλη πορεία στις γειτονιές του Κερατσινίου και της Νίκαιας με κατάληξη τον Πειραιά, με προσυγκέντρωση το μνημείο του Παύλου Φύσσα στην ομώνυμη οδό στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του αντιφασιστικού Σεπτέμβρη και της συμπλήρωσης 10 χρόνων από τη δολοφονία.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024