Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Ελσίνκι για την 6η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa Conference League (19:45), με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ήδη εξασφαλίσει την παρουσία τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης αλλά και την πρωτιά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στον σημερινό αγώνα με τον Ρουμάνο τεχνικό να παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Ο Κοτάρσκι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια με τον Μιχαϊλίδη και τον Εκόνγκ να είναι οι δύο στόπερ. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα βρίσκεται ο Κεντζιόρα, ενώ στο αριστερό ο Ράφα Σοάρες. Μεϊτέ και Οζντόεφ θα είναι το δίδυμο στον άξονα με τους Τάισον και Ντεσπότοφ στα δύο άκρα της επίθεσης.

Ο Κωνσταντέλιας θα βρίσκεται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο που θα είναι ο Μπράντον Τόμας, με τον Σαμάτα να μένει στον πάγκο.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Ντεσπόντοφ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Τσιγγάρας, Μούργκ, Λύρατζης, Βιεϊρίνια, Μπάμπα, Σβαμπ, Σαμάτα, Αντόνιο, Τζίμας

Δείτε τη σχετική ανάρτηση: