Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός: Η 11άδα για την αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα

Ολυμπιακός: Η 11άδα για την αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα

Η πρώτη 11άδα του Κάρλος Καρβαλιάλ ως προπονητής του Ολυμπιακού – Οι επιλογές του για το παιχνίδι με την Μπάτσκα Τόπολα για το Europa League.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπάτσκα Τόπολα στο Καραϊσκάκη (22:00) για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με στόχο την πρόκριση στο Europa Conference League.

Χωρίς εκπλήξεις η 11άδα της πειραϊκής ομάδας.

Στην αναμέτρηση με τη σέρβικη ομάδα ο Κάρλος Καρβαλιάλ παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τον Πασχαλάκη μπροστά από την εστία και τους Ροντινέι, Ρέτσο, Ντόι και Ορτέγκα στην τετράδα της άμυνας. Οι Καμαρά και Εσε θα είναι στα χαφ, με τους Ποντένσε, Φορτούνη και Μασούρα πίσω από τον Ελ Κααμπί.

Η 11άδα του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Ντόι, Ορτέγκα, Καμαρά, Εσε, Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας και Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο των Πειραιωτών βρίσκονται οι: Τζολάκης, Παπαδούδης, Ιμπόρα, Ελ Αραμπί, Αλεξανδρόπουλος, Κίνι, Καρβάλιο, Μπιελ, Γιόβετιτς, Ρίτσαρντς και Σολμπάκεν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός με νίκη ή ισοπαλία απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα συνεχίζει στο Europa Conference League, με τον τεχνικό της πειραϊκής ομάδας, Κάρλος Καρβαλιάλ, όμως, να ξεκαθαρίζει στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ότι οι Ερυθρόλευκοι παρατάσσονται στο αποψινό παιχνίδι με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

«Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σεβόμαστε την Μπάτσκα Τόπολα. Είναι μια δυνατή ομάδα. Εμείς περνάμε ακόμα και με την ισοπαλία, αλλά θέλουμε τη νίκη και αυτός είναι ο στόχος μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024