Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου τιμήθηκε στα 10α Βραβεία Αυτοδιοίκησης

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου Νικόλαος Μελετίου τιμήθηκε στα 10α Βραβεία Αυτοδιοίκησης

Θητεία 33 ετών στην αυτοδιοίκηση συμπλήρωσε ο Νίκος Μελετίου, ολοκληρώνοντας ένα μεγάλο κύκλο.

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 η απονομή Βραβείων Αυτοδιοίκησης, για 10η συνεχή χρονιά, από την Ένωση Δημάρχων Αττικής (ΕΝ.Δ.Α.) και την Περιφερειακή Ένωση Δήμων Αττικής (Π.Ε.Δ.Α.) στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ν. Σκαλκώτας» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Στη φετινή βράβευση, τιμήθηκαν διακεκριμένοι άνθρωποι της αυτοδιοίκησης για τη συνέπεια, το ήθος και τις αξίες τους  αλλά και άνθρωποι που ξεχώρισαν για το κοινωνικό τους έργο.

Στην εκδήλωση τιμήθηκε  ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου για την πολυετή προσφορά του στην Αυτοδιοίκηση και συγκεκριμένα, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος (1991 – 2006), μέλος Δ.Σ. ΤΕΔΚΝΑ (2007-2014), ως  Δήμαρχος Ασπροπύργου (2007 – 2023) και μέλος του Δ.Σ. και Ε.Ε. της ΚΕΔΕ(2014-2023).

Την απονομή του βραβείου έκαναν εν ενεργεία και πρώην Δήμαρχοι, που οι θητείες τους συνυπήρξαν με τον Δήμαρχο κ. Νικόλαο Μελετίου και η αναγνώρισή της επιτυχημένης συνεργασίας τους αποτέλεσε το περιεχόμενο των προσφωνήσεών τους.

«Ολοκλήρωσα μια θητεία 33 χρόνων στην αυτοδιοίκηση ανεβαίνοντας σκαλί – σκαλί τα αξιώματά της»

Ο Δήμαρχος Ασπροπύργου, κ. Νικόλαος Μελετίου παραλαμβάνοντας το Βραβείο του, αφού απηύθυνε  θερμές ευχαριστίες προς την ΕΝΔΑ, την ΠΕΔΑ και τους παριστάμενους συναδέλφους του ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Αυτοδιοίκηση δεν είναι απλά ο πιο κοντινός θεσμός για τον πολίτη, είναι ο θεσμός του πολίτη. Φροντίζει για την καθημερινότητά του, την ποιότητα της ζωής του, την εκπαίδευση των παιδιών του, την καλλιέργεια και την προαγωγή του Πολιτισμού στις τοπικές κοινωνίες και τη διαρκή προσπάθεια εξασφάλισης από την κεντρική εξουσία των οικονομικών υποχρεώσεών, σύμφωνα με τις υπάρχουσες αρμοδιότητες.

Ολοκλήρωσα μια θητεία 33 χρόνων στην αυτοδιοίκηση ανεβαίνοντας σκαλί – σκαλί τα αξιώματά της. Ιδιαίτερα δε τα τελευταία 17 χρόνια ως Δήμαρχος Ασπροπύργου κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για να τιμήσω την εμπιστοσύνη των Ασπροπύργιων και για να καταστήσω ένα Δήμο υπηρέτη των νέων ανθρώπων που τόσο ανάγκη τους έχει η πατρίδα μας.

Ευχαριστώ τους συνεργάτες μου, αιρετούς και υπηρεσιακούς για την υποστήριξη της συλλογικής μας προσπάθειας ενστερνιζόμενοι το όραμά μου για τον Ασπρόπυργο.

Ευχαριστώ ιδιαίτερα την οικογένειά μου, τη σύζυγο και τα παιδιά μου γιατί τους  στέρησαν πολλά οι αυτοδιοικητικές μου υποχρεώσεις και γιατί στάθηκαν στο πλευρό μου στις επιτυχίες αλλά και στις δύσκολες στιγμές

Σας ευχαριστώ ειλικρινά για μια ακόμα φορά και ελπίζω, όσοι συνεχίζουν να υπηρετούν το αξίωμα του Δημάρχου να κτίσουν και να επενδύσουν σε όσα τους αφήσαμε ως παρακαταθήκη».

Στην εκδήλωση τιμήθηκαν επίσης, ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ.κ. Νικόλαος για το ποιμαντορικό και κοινωνικό του έργο στην Ανατολική Αττική, ο κ. Δημήτριος Παπαστεργίου, Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, πρ. Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. και  πρ. Δήμαρχος Τρικκαίων, ο κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς, εκλεγμένος Περιφερειάρχης Αττικής, πρ. Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης, πρ. Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας & Διαχείρισης Κρίσεων,  και πρ. Δήμαρχος Βύρωνα, ο κ. Παύλος Καμάρας, Πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής,  πρ. Δήμαρχος Πεύκης, ο κ. Γεώργιος Μαστοράκος, πρ. Δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής και ο κ. Κωνσταντίνος Αναστόπουλος, πρ. Δήμαρχος Ύδρας.

Στο τέλος της βραδιάς, τον Δήμαρχο και όλους τους παρευρισκόμενους περίμενε μία ευχάριστη έκπληξη όπου η μοναδική Δημοτική Παραδοσιακή Ορχήστρα «ΘΡΙΑ» και το τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Πνευματικού Κέντρου γέμισαν τη σκηνή με τους δημοτικού ήχους και τη λεβεντιά των χορευτών.

Sports in

«Για αυτό ο Μπαρτζώκας δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Μόουζες Ράιτ»

Ποιος είναι ο λόγος που ο Μόουζες Ράιτ δεν έπαιξε καθόλου στο Game 4 με την Μπαρτσελόνα στο ΣΕΦ…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024