Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο ανατριχιαστικός τρόπος που έμαθε τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του

Ο ανατριχιαστικός τρόπος που έμαθε τον θάνατο της αρραβωνιαστικιάς του

Συγκλονίζει το τελευταίο αντίο στην αρραβωνιαστικιά του μετά το μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

Με τα μέλη της οικογένειας να αποτίνουν φόρο τιμής στην 25χρονη μητέρα Taneasha Steer που πέθανε σε τροχαίο, γίνεται γνωστός ο ανατριχιαστικός τρόπος που το έμαθε ο αρραβωνιαστικός της.

Ο νεαρός έμαθε ότι η αρραβωνιαστικιά του είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο από μια ειδοποίηση στο τηλέφωνό του.

Η 25χρονη Taneasha Steer άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο όταν καρφώθηκε με το αυτοκίνητό της σε δέντρο, περίπου 90 χιλιόμετρα βόρεια της Αδελαΐδας, το βράδυ της Δευτέρας.

Η μητέρα ενός αγοριού 18 μηνών ήταν μόνη της στο αυτοκίνητο, με τις αρμόδιες αρχές να φτάνουν στο σημείο του τροχαίου λίγο μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

Ο αρραβωνιαστικός της Luke Andrews έσπευσε στο σημείο αφού έλαβε μια αυτοματοποιημένη ειδοποίηση σύγκρουσης στο τηλέφωνό του.

Η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει. Αισθάνομαι πολύ άδειος… σε τι φρικτό κόσμο ζούμε

«Δυστυχώς στις 18:30 χθες το βράδυ ο αδερφός μου Luke κλήθηκε σε ένα σοβαρό τροχαίο της συντρόφου του» έγραψε ο αδερφός του σε μια σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε για να στηρίξει την οικογένεια.

«Σε αγαπώ για πάντα όμορφο κορίτσι μου» έγραψε ο Luke Andrews αργότερα στα social media, αποτίοντας φόρο τιμής στην αρραβωνιαστικιά του.

Ο πατέρας της 25χρονης Taneasha Steer εξέφρασε επίσης τον πόνο του, σημειώνοντας στο 7News πως ανυπομονούσε για τον γάμο της.

«Ανυπομονούσα να την παραδώσω νύφη»

«Νομίζω ότι ίσως κοιμήθηκα για τρεις ώρες χθες το βράδυ… δεν έχω σταματήσει να κλαίω» επισήμανε χαρακτηριστικά. «Ανυπομονούσα να την παραδώσω νύφη», συμπλήρωσε.

«Η καρδιά μου κοντεύει να σπάσει. Αισθάνομαι πολύ άδειος… σε τι φρικτό κόσμο ζούμε» έγραψε ένα φιλικό πρόσωπο της 25χρονης.

Η Taneasha Steer

Η Taneasha Steer

Η σελίδα GoFundMe που δημιουργήθηκε από τον αδερφό του Luke Andrews έχει συγκεντρώσει πάνω από 14.000 δολάρια μέχρι στιγμής.

«Θα ήθελα να το μοιραστώ για να βοηθήσω τον αδερφό μου με τα έξοδα της τελετής και για να μπορέσει να πάρει άδεια και να περάσει χρόνο με το αγοράκι του, τον 18 μηνών Tatum» έγραψε ο Brayden Andrews στη σελίδα.

«Για όσους τη γνώριζαν ήταν πάντα η ζωή του πάρτι και έφερνε τόση χαρά σε πολλές ζωές», συμπλήρωσε χαρακτηριστικά για την Taneasha Steer.

Οι αρχές εξετάζουν τις συνθήκες που οδήγησαν στο μοιραίο αυτοκινητιστικό δυστύχημα, με την Taneasha Steer να είναι το 107ο θύμα που χάθηκε στους δρόμους της Νότιας Αυστραλίας το 2023.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024