Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο «μονόδρομος» του Ολυμπιακού υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες

Ο «μονόδρομος» του Ολυμπιακού υπό εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες

Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται να αφήσουν πίσω τα όσα έχουν γίνει εναντίον τους το τελευταίο διάστημα και για δύο ώρες να έχουν στο μυαλό τους μόνο την Τόπολα

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει το βράδυ της Πέμπτης την Τόπολα στο Καραϊσκάκη, στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του στο Γιουρόπα Λιγκ, με τους πειραιώτες να σκέφτονται μόνο την συμμετοχή στο Conference League.

Είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό να συνεχίσει στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο και ο αυριανός αγώνας με τη σερβική ομάδα στο Φάληρο δεν είναι καθόλου εύκολος, κάτι που έχει επισημάνει και ο Καρβαλιάλ στους παίκτες του και μάλιστα πολλές φορές.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από τις εναντίον τους αποφάσεις κι αυτό προσπαθεί να πετύχει ο Πορτογάλος τεχνικός, αυτό επισήμανε άλλωστε και στην συνέντευξη Τύπου για την αυριανή αναμέτρηση.

Κι εκεί είναι το μεγάλο «στοίχημα» του νέου προπονητή του Ολυμπιακού, να προετοιμάσει σωστά την ομάδα του στο ψυχολογικό κομμάτι για να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης της τρίτης θέσης.

Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση για τους πειραιώτες να παίξουν στην Ευρώπη και τον Φεβρουάριο και ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος να δώσει το 110% για να πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο.

Το έχουν συζητήσει οι παίκτες στο Ρέντη, το έχει επισημάνει και ο προπονητής μιλώντας μαζί τους στο περιθώριο των προπονήσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να αφήσουν πίσω τα όσα έχουν γίνει εναντίον τους το τελευταίο διάστημα και για δύο ώρες να έχουν στο μυαλό τους μόνο την Τόπολα, για να πάρουν το «εισιτήριο» που οδηγεί στο Conference League.

Επαναλαμβάνουμε, δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να μείνουν ανεπηρέαστοι αλλά η πρόκριση είναι «μονόδρομος» για την ομάδα του λιμανιού.

Ο Καρβαλιάλ έχει πάρει τις αποφάσεις του για την εντεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Ολυμπιακό, στο πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο των «ερυθρόλευκων», γνωρίζοντας όμως πολύ καλά ότι αύριο πάνω απ’ όλα μετράει η ψυχολογία με την οποία θα μπει στο ματς ο Ολυμπιακός.

Κι αυτό που πρέπει να κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι να μπουν δυνατά στο παιχνίδι για να στείλουν το μήνυμα στην αντίπαλό τους. Ένα γρήγορο γκολ είναι σίγουρα το ζητούμενο αλλά και πάλι η συγκέντρωση των παικτών του Ολυμπιακού θα πρέπει να είναι στο 100% για να επιτευχθεί ο στόχος.

Και δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι η Τόπολα δεν έχει να χάσει τίποτα στο αυριανό παιχνίδι κι αυτό την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη.

Οι Σέρβοι θα παραταχθούν στο Καραϊσκάκη χωρίς άγχος για να τα παίξουν όλα για όλα και οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού.

Ν’ αποφύγουν δηλαδή λάθη που έγιναν σε προηγούμενα ματς, τα οποία «πλήγωσαν» τον Ολυμπιακό. Και για να μην γίνουν ξανά τέτοια λάθη χρειάζεται «καθαρό» μυαλό.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024