Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τεν Χαγκ: «Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη…»

Τεν Χαγκ: «Οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη…»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ δήλωσε μεταξύ άλλων πως δεν είναι λυπημένος για την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League

Η Μπάγερν Μονάχου επιβλήθηκε της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με σκορ 1-0, ενώ στο άλλο ματς του ομίλου η Κοπεγχάγη νίκησε επίσης 1-0 τη Γαλατάσαραϊ και κάπως έτσι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ τερμάτισε τέταρτη στον όμιλο.

Ο Τεν Χαγκ δήλωσε πως δεν είναι λυπημένος για την πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Champions League παρά τον αποκλεισμό, υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του έπαιξε καλά, αλλά έκανε λάθη που τις στοίχισαν.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Δεν είμαι λυπημένος. Δεν τα καταφέραμε, αλλά πρέπει να το αποδεχτούμε. Πρέπει να μάθουμε από αυτό. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο στο Champions League. Πρέπει να κάνουμε κάποιες καλές εμφανίσεις στην Premier League και να επιστρέψουμε στο Champions League.

Δεν αποκλειστήκαμε σε αυτό το παιχνίδι, είναι ξεκάθαρο. Είχαμε καλές εμφανίσεις, αλλά κάναμε και λάθη. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι δεν έχουμε αρκετούς βαθμούς.

Είμαστε απογοητευμένοι ως ομάδα, ως προπονητής είμαι απογοητευμένος. Θα έπρεπε να είχαμε πάει καλύτερα. Η σημερινή εμφάνιση ήταν πολύ καλή.

Δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά χάσαμε το παιχνίδι. Αλλά και η Μπάγερν είναι καλή ομάδα. Ακόμη και όταν δεν είναι στο παιχνίδι, έχουν ατομική ποιότητα και χρειάζονται μόνο μια στιγμή. Δυστυχώς αυτό συνέβη.

Ξέρουμε ότι θέλουμε να είμαστε πιο συνεπείς. Ως προπονητής πρέπει να βελτιώσω την ομάδα, πρέπει να την καθοδηγήσω και οι παίκτες πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη. Πρέπει να το κάνουμε μαζί».

Sports in

Ολυμπιακός: Η απονομή του τροπαίου στα κορίτσια του Θρύλου

Δείτε την απονομή του τροπαίου στις παίκτριες του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ γυναικών για 8η φορά στην ιστορία των ερυθρόλευκων

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024