Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξανά single η Cardi B - Χωρισμός μετά από 6 χρόνια γάμου

Ξανά single η Cardi B – Χωρισμός μετά από 6 χρόνια γάμου

H Cardi B επιβεβαίωσε τον χωρισμό της από τον ράπερ Offset, επισημαίνοντας πως είναι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα το 2024.

Ήταν στη διάρκεια ενός live της στο Instagram που η Cardi B ανακοίνωσε επίσημα πως είναι single και πως χώρισε με τον Offset.

Η Cardi B και ο Offset, ήταν μαζί αρκετά χρόνια και από το 2017 και μετά ήταν παντρεμένοι, ενώ έχουν αποκτήσει μαζί και δύο παιδιά.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι χωρίζει, καθώς κατά καιρούς έχουν υπάρξει on-off στη σχέση τους μετά από φήμες περί απιστίας.

Το 2020 μάλιστα, η Cardi B είχε υποβάλλει αίτηση διαζυγίου, την οποία λίγο αργότερα ανακάλεσε.

Η αποκάλυψη της Cardi B για τον χωρισμό

Αυτή τη φορά όμως όπως όλα δείχνουν μπορεί και να είναι οριστικός ο χωρισμός, μιας και είναι η πρώτη φορά που η ράπερ μιλά ανοιχτά στο κοινό της για το θέμα.

Ανέφερε πως είναι μόνη της εδώ και καιρό, αλλά δεν ήξερε πως να μοιραστεί τα νέα αυτά με τους εκατομμύρια θαυμαστές της.

«Δεν ξέρω αν έχετε καταλάβει κάτι από το Live ή από τα Instagram Stories μου. Όταν πρόκειται για εκδηλώσεις και τέτοια πράγματα, δεν με ενδιαφέρει να το μάθω γιατί είμαι single.

Φοβήθηκα να… δεν φοβήθηκα, αλλά απλά δεν ξέρω πώς να το πω στον κόσμο. Νιώθω ότι η σημερινή μέρα ήταν σαν ένα σημάδι. Την τελευταία φορά που μπήκα στο Live ήθελα κατά κάποιο τρόπο να σας το πω, αλλά δεν ήξερα πώς να σας το πω και έτσι άλλαξα γνώμη», ανέφερε η Cardi B.

Η Cardi Β, κατά τη διάρκεια ενός live της τόνισε ότι είναι έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα το 2024, εκφράζοντας ενθουσιασμό της.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που η Cardi B και ο Offset έκαναν unfollow ο ένας τον άλλο στο Instagram, με τη ράπερ να αναφέρει πως βάζει τον εαυτό της πάνω από όλους.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024