Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αντιπαλότητα της Shannen Doherty με την Alyssa Milano στις «Μάγισσες» – «Έκλαιγα κάθε βράδυ»

Η αντιπαλότητα της Shannen Doherty με την Alyssa Milano στις «Μάγισσες» – «Έκλαιγα κάθε βράδυ»

Η Shannen Doherty μοιράστηκε σε podcast της την αντιπαλότητά της με την Alyssa Milano και πώς μπήκε εμπόδιο στη σχέση της με την άλλη συμπρωταγωνίστριά της στις «Μάγισσες» Holly Marie Combs.

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα της Shannen Doherty για την εποχή που γύριζε τις «Μάγισσες» και η αιτία είναι η αντιπαλότητα που είχε με τη συμπρωταγωνίστριά της Alyssa Milano.

Η 52χρονη Doherty, μιλώντας στο podcast της, όπου είχε καλεσμένη τη Holly Marie Combs, συζήτησε την «ανταγωνιστικότητα» που ένιωσε με την Alyssa Milano. Όπως είπε ένιωσε «έλλειψη γυναικείας υποστήριξης», κάτι που επηρέασε τη φιλία με την άλλη συμπρωταγωνίστρια, Holly Marie Combs.

Στη διάρκεια της πρώτης σεζόν της σειράς, η Holly Marie Combs, σήμερα 50 ετών, είχε έναν αυξανόμενο όγκο στη μήτρα “στο μέγεθος μπάλας μπέιζμπολ”. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να σταματήσουν τα γυρίσματα για δύο εβδομάδες, ενώ η ηθοποιός υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεσή του.

Όταν η Shannen Doherty προσπάθησε να επισκεφθεί τη Holly Marie Combs στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση, λέει ότι συνάντησε αντίσταση. «Περίμενα 24 ώρες μετά το χειρουργείο για να πάω, και μετά δεν ήταν καν εύκολο να μπω. Μου έλεγαν ότι δεν μπορούσα καν να μπω η Alyssa Milano και η μαμά της», σημείωσε. «Εμποδίζανε τον κόσμο να σε δει και εκείνη τη στιγμή δεν το ήξερες».

Η ηθοποιός εξήγησε την απογοήτευσή της, αφού η Holly Marie Combs επικοινώνησε μαζί της, ρωτώντας την αν σκόπευε να περάσει.

«Μου έστειλες μήνυμα και μου έλεγες: Φίλε, θα έρθεις να με δεις; Και μπορώ να νιώσω τον πόνο σου που ένιωθες ότι σε εγκατέλειψα», συνέχισε. «Αλλά είχα και θυμό που δεν μου επιτρεπόταν να έρθω να σε δω, και το πώς αυτή η οικογένεια ήταν σαν να έπεσε πάνω μου. Και προκάλεσε αυτό το είδος του περίεργου χάσματος μεταξύ των δύο μας, το οποίο είχε συνέχεια σε όλη τη διάρκεια της 2ης σεζόν. Νομίζω ότι έκλαιγα κάθε βράδυ στη 2η σεζόν».

«Υπήρχε πολύ δράμα στο πλατό»

Η Shannen Doherty έφυγε από τις «Μάγισσες» έπειτα από τρεις σεζόν, ενώ η σειρά είχε διάρκεια οκτώ σεζόν. Μετά την αποχώρησή της από τη σειρά, μίλησε στο Entertainment Tonight για τους λόγους της αποχώρησής της. Μάλιστα τους απέδωσε στο «δράμα» στο πλατό.

«Υπήρχε πολύ δράμα στο πλατό και όχι αρκετό πάθος για τη δουλειά», είχε πει τότε. «Ξέρετε, είμαι 30 ετών και δεν έχω πια χρόνο για δράματα στη ζωή μου».

Από την πλευρά της, η Alysa Milano είχε μιλήσει στο Entertainment Weekly μετά την αποχώρηση της Shannen Doherty. «Νομίζω ότι είναι δύσκολο όταν βάζεις δύο πολύ διαφορετικούς ανθρώπους μαζί. Είμαι πολύ χαλαρή και παθητική. Έχω τον Βούδα μου. Έρχομαι εδώ μέσα και διαλογίζομαι. Η Shannen έχει πολλή ενέργεια, είναι πολύ πεισματάρα, θέλει να κάνει τη δουλειά της».

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024