Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η «λύση» της Google για τα χαμένα αρχεία του Drive

Η «λύση» της Google για τα χαμένα αρχεία του Drive

Ένα σφάλμα προκάλεσε την εξαφάνιση αρχείων στην έκδοση desktop.

Η Google έχει τη λύση για το πρόβλημα συγχρονισμού του Drive που προκάλεσε την εξαφάνιση αρχείων, για ορισμένους χρήστες. Το εν λόγω πρόβλημα εμφανίστηκε συγκεκριμένα στο Google Drive για desktop, στις εκδόσεις 84.0.0.0-84.0.4.0. Ακόμα παραμένει άγνωστο τι προκάλεσε την αφαίρεση αρχείων με τον τεχνολογικό γίγαντα να δημοσιεύει μια λίστα με τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουν οι χρήστες.

Οι οδηγίες περιλαμβάνουν το κατέβασμα της τελευταίας έκδοσης του Google Drive για desktop (85.0.13.0). Αφού γίνει αυτό, εκκινήστε την εφαρμογή Drive, κάντε κλικ στις ρυθμίσεις κρατώντας πατημένο το πλήκτρο shift και επιλέξτε την επιλογή Ανάκτηση από αντίγραφα ασφαλείας (Recover from Backups).

Η Google θα τοποθετήσει όλα τα ανακτημένα αρχεία σε ένα νέο φάκελο με όνομα «Ανάκτηση Google Drive» μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Η εναλλακτική λύση

Σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε προβλήματα η Google δίνει τη δυνατότητα να υποβάλετε σχόλια μέσω της εφαρμογής χρησιμοποιώντας το hashtag #DFD84 τσεκάροντας το πλαίσιο που λέει να συμπεριλάβετε διαγνωστικά αρχεία καταγραφής. Υπάρχει επίσης μια άλλη τεχνική για την ανάκτηση δεδομένων μέσω της γραμμής εντολών που περιγράφεται στη σελίδα υποστήριξης της Google.

Εάν τα αρχεία δεν εμφανίζονται, η Google συνιστά τη χρήση του Windows Backup ή του MacOS Time Machine για να επιστρέψετε σε ένα σημείο όπου τα αποθηκευμένα αρχεία ήταν ακόμη διαθέσιμα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024