Τρίτη 21 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Η αποκάλυψη του Πίτερς για Κάνααν και τα τρίποντα

Η αποκάλυψη του Πίτερς για Κάνααν και τα τρίποντα

Ο Άλεκ Πίτερς μεταξύ άλλων αποκάλυψε τους διαγωνισμούς τριπόντων που κάνει με τον Αϊζάια Κάνααν, αλλά και ποιος κερδίζει.

Ο Άλεκ Πίτερς μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός για το τι συμβαίνει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με τον Αϊζάια Κάνααν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των ερυθρόλευκων μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους διαγωνισμούς τριπόντων που κάνει με τον συμπατριώτη του, αλλά και ποιος κερδίζει, ενώ τόνισε ότι υπάρχει και «trash talking» προκειμένου να αστοχήσει ο άλλος.

Η αποκάλυψη του Πίτερς για Κάνααν και ο ιδιαίτερος διαγωνισμός

Οι δύο Αμερικανοί είναι οι κορυφαίοι σκόρερ του Ολυμπιακού φέτος και κάνουν… θραύση, οδηγώντας τους Πειραιώτες επιθετικά με το εξαιρετικό σουτ που διαθέτουν, δικαιώνοντας πλήρως την επιλογή του Γιώργου Μπαρτζώκα να τους διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, με τον Κάνααν σουτάρουμε πριν την προπόνηση και κάνουμε διαγωνισμούς τριπόντων. Πρέπει να αρχίσουμε να κρατάμε σκορ. Με κερδίζει μερικές μέρες. Τον έχω νικήσει κάποιες φορές, αλλά ίσως θα έπρεπε να αρχίσουμε να κρατάμε λογαριασμό, επειδή γινόμαστε σούπερ ανταγωνιστικοί και είναι σούπερ όταν κανείς μας δεν αστοχεί.

Κάνουμε ασκήσεις όπου θα κάνουμε 30 ή 40 συνεχόμενες εύστοχες εκτελέσεις και πρέπει να κάνουμε «trash talk» για να αστοχήσει ο άλλος, αλλά είναι διασκεδαστικό. Αυτό μας κρατάει δυνατούς. Μας κρατάει σε ρυθμό. Είμαι πραγματικά ευγνώμων που έχουμε έναν άλλο τύπο σαν αυτόν με τον οποίο μπορούμε να το κάνουμε αυτό».

Sports in

Μίχαλ Ζεβλάκοφ στο in: «Ξεκινά μια νέα μεγάλη εποχή για τον Ολυμπιακό – Χάρηκα πολύ με την πορεία της ομάδας»

Ο παλαίμαχος αμυντικός του Ολυμπιακού, Μίχαλ Ζεβλάκοφ μίλησε στο in για τον τελικό του Confernece League κι έστειλε μήνυμα στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 21 Μαϊου 2024