Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αταμάν: «Κάποιοι έπαιξαν καλά, άλλοι όχι και τόσο – Σημαντικό ότι νικήσαμε και είμαστε αήττητοι»

Αταμάν: «Κάποιοι έπαιξαν καλά, άλλοι όχι και τόσο – Σημαντικό ότι νικήσαμε και είμαστε αήττητοι»

Ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού μίλησε για την εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και τη νίκη με 97-85.

Ο Παναθηναϊκός ζορίστηκε απέναντι στον ΠΑΟΚ, όμως κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να παραμείνει αήττητος στην Basket League.

O Eργκίν Αταμάν μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας πως ορισμένοι παίκτες έπαιξαν καλά, ενώ άλλοι όχι τόσο, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς που υπάρχουν.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:

«Αυτό είναι το μπάσκετ, ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα, παλεύει. Κάναμε κάποια λάθη, μας τιμώρησαν, πέτυχαν τα σουτ τους. Αλλά στο τέλος βάλαμε 97 πόντους, είναι μια καθαρή νίκη και το πιο σημαντικό ότι παραμένουμε αήττητοι στην Ελλάδα.

Ο Γκριγκόνις είναι τραυματίας, ο Γκραντ έχει ένα πρόβλημα και το πλάνο ήταν να τον αφήσουμε έξω. Κάποιοι παίκτες έπαιξαν καλά, άλλοι όχι τόσο καλά.. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζουμε και να προετοιμαζόμαστε για το επόμενο ματς στην Ευρωλίγκα».

Τακιανός: «Έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος» 

Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω μέχρι και με 16 πόντους, έκανε την ανατροπή και πλησίασε στο σουτ στην τέταρτη περίοδο, ωστόσο όπως τόνισε ο Τακιανός, οι παίκτες του πήραν κάποιες λάθος αποφάσεις σε αυτό το σημείο του αγώνα. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πάντως πιστεύει πως αυτή η εμφάνιση θα βοηθήσει εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων του «Δικεφάλου» σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Φώτης Τακιανός:

«Είναι μια εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα που μπορέσαμε λόγω της αμυντικής μας τακτικής να περιορίσουμε την επίθεση του Παναθηναϊκού.

Είχαμε προβλήματα όπως την απουσία του Χάρισον, τα φάουλ που φορτωθήκαμε, κάτι που μας δυσκολεύει απέναντι σε ομάδες που έχουν βάθος στο ρόστερ. Επίσης, κάποια νεκρά διαστήματα που εκμεταλλεύτηκε ο Παναθηναϊκός. Έπρεπε να είχαμε καλύτερες αποφάσεις στο τέλος. Από δικά μας λάθη πήγε στο +7 ο Παναθηναϊκός.

Χτίζουμε τη φιλοσοφία μας. Η εμφάνιση αυτή θα μας βοηθήσει στο παιχνίδι με την Χάποελ Ιερουσαλήμ. Ακολουθεί ένα ταξίδι, με απουσίες και ατυχίες τραυματισμών. Παίζεται η πρωτιά απέναντι σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Θα καταστρώσουμε το πλάνο μας για να πάμε έτοιμοι 100%».

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024