Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Κώστας Σλούκας και αυτό που δεν λέει κανείς… (vids)

Ο Κώστας Σλούκας και αυτό που δεν λέει κανείς… (vids)

Τα 12:36 λεπτά κόντρα στη Ρεάλ, τα πολλά λάθη στα τρία τελευταία παιχνίδια και ο τρόπος που χάθηκε το ματς με την Εφές – Τι συμβαίνει με τον Κώστα Σλούκα…

O Παναθηναϊκός είχε μια δύσκολη «διαβολοβδομάδα», καθώς ηττήθηκε και στην Πόλη από την Εφές, αλλά και στο ΟΑΚΑ από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έπεσε στο 6-7 και στην 13η θέση της βαθμολογίας.

Δύσκολη εβδομάδα είχε και ο Κώστας Σλούκας με το τριφύλλι, καθώς πραγματοποίησε ίσως τις χειρότερες εμφανίσεις του με τη φανέλα των πράσινων, κάτι που δείχνουν τα μόλις 12:36 λεπτά που αγωνίστηκε κόντρα στη Ρεάλ.

Η αλήθεια για τον Κώστα Σλούκα και οι τρεις σερί ήττες

Ο Έλληνας γκαρντ περνάει περίοδο ντεφορμαρίσματος και οι αριθμοί λένε μια μεγάλη αλήθεια, αφού ουσιαστικά στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει πολύ κακή στατιστική. Την ίδια ώρα ήταν και ο μοιραίος στο ματς με την Εφές, λόγω των δύο κακών επιθέσεων που πήρε στο φινάλε και γενικά δεν είναι και το καλύτερο… φεγγάρι για εκείνον στον Παναθηναϊκό.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους

Ο Σλούκας είναι ένας παίκτης που έχει 10.8 πόντους, 5,1 ασίστ, 2.4 ριμπάουντ, 3.2 λάθη και 10.1 στο σύστημα αξιολόγησης, όμως στα ματς με Παρτιζάν, Εφές και Ρεάλ έχουν πέσει πολύ τα νούμερα του. Συγκεκριμένα, σε αυτά τα ματς έχει 7 πόντους μέσο όρο, 1.6 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ, 3.3 λάθη και μόλις 5 στο σύστημα αξιολόγησης.

Τα λεπτά του έχουν μειωθεί, ενώ στο παιχνίδι με τη Εφές πήρε στο φινάλε όλες τις λάθος αποφάσεις στην επίθεση με αποτέλεσμα να ηττηθεί ο Παναθηναϊκός από τη «μισή» τούρκικη ομάδα.

Ο Εργκίν Αταμάν «ψυλλιάστηκε» στο παιχνίδι με τη Ρεάλ στο ΟΑΚΑ ότι δεν τραβάει ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος έκανε αρκετά λάθη, τον «τράβηξε» στον πάγκο και τον χρησιμοποίησε μόλις 12:36 που είναι το λιγότερο που έχει παίξει σε παιχνίδι φέτος και μάλιστα με διαφορά, με τον Αταμάν να προτιμάει να παίξει με τους Γκραντ και Ναν στο «1» και «2» με τη βασίλισσα.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024