Σάββατο 25 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Γιατί «κόπηκε» ο Γκραντ από την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού...

Γιατί «κόπηκε» ο Γκραντ από την εξάδα των ξένων του Παναθηναϊκού…

Χωρίς τον Τζερίαν Γκραντ θα αντιμετωπίσει, ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ σήμερα το βράδυ (20:15) για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να παραταχθεί χωρίς τον Τζερίαν Γκραντ για το σημερινό ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ (20:15) για την 10η αγωνιστική της Basket League.

Ο Αμερικανός γκαρντ ταλαιπωρούταν τις τελευταίες μέρες από τενοντίτιδα στο γόνατο και οι πιθανότητες να αγωνιζόταν σήμερα μειώνονταν κάθε μέρα.

Ποιοι είναι οι ξένοι του Παναθηναϊκού για το ματς με τον ΠΑΟΚ

Έτσι, ο Εργκίν Αταμάν αποφάσισε να τον αφήσει εκτός της εξάδας των ξένων, η οποία πλέον θα αποτελείται από τους Λούκα Βιλντόζα, Κέντρικ Ναν, Κάιλ Γκάι, Ματίας Λεσόρ, Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι και Μάριους Γκριγκόνις.

Φυσικά εκτός παραμένει κι ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ενώ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή του, καθώς χθες (9/12) ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του προπονητικού προγράμματος του Παναθηναϊκού.

Για το αήττητο στο ΟΑΚΑ

Το «τριφύλλι» δεν τα κατάφερε στη «διαβολοβδομάδα» της Euroleague αποκομίζοντας δύο ήττες σε ισάριθμα ματς κόντρα σε Αναντολού Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον οι πράσινοι στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθλημα ώστε να συνεχίσουν το αήττητο σερί που έχουν μέχρι στιγμής.

Από την άλλη η ομάδα του Τακιανού θα ψάξει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί απέναντι σε ένα πιο δυνατό σύνολο ώστε να ανέβει κι άλλοσ τη βαθμολογία της Basket League.

Ο Παναθηναϊκός «φιγουράρει» στην 1η θέση με το απόλυτο 9/9, ενώ ο ΠΑΟΚ είναι 5ος με ρεκόρ 5-4 και με νίκη θα προσπεράσει την ΑΕΚ.

Sports in

Λεσόρ: «Απέχουμε ένα ματς από τον τίτλο – Θέλουμε πολύ να πάμε στην κορυφή της Ευρώπης»

Ενθουσιασμένος και ανυπόμονος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Ματίας Λεσόρ, για τον αυριανό μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στη Ρεάλ Mαδρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Μαϊου 2024