Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ευκαιρία μεταπώλησης των μεταχειρισμένων ρούχων

Ευκαιρία μεταπώλησης των μεταχειρισμένων ρούχων

Μέσω της «second hand» πλατφόρμας της εταιρείας Inditex οι καταναλωτές θα μπορούν να πουλήσουν τα μεταχειρισμένα τους ρούχα.

Η Zara θα πουλά μεταχειρισμένα ρούχα από τις 12 Δεκεμβρίου και στην Ελλάδα.

Η πλατφόρμα του Ομίλου Inditex σάς επιτρέπει να τα μεταποιείτε και να πουλάτε μεταχειρισμένα ρούχα σε άλλους πελάτες

Από τις 12 Δεκεμβρίου η Inditex θα λανσάρει το Zara «Pre-Owned», τη πλατφόρμα διόρθωσης και δωρεάς μεταχειρισμένων ρούχων της μάρκας, σε 14 νέες ευρωπαϊκές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ελλάδας.

Με αυτήν την πρωτοβουλία, οι πελάτες Zara θα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες κυκλικότητας όπως επισκευή, πωλήσεις μεταξύ πελατών ρούχων Zara από τις ντουλάπες τους και δωρεά, μέσω του Zara.com, της εφαρμογής για κινητά και των καταστημάτων Zara.

Η πώληση ή αγορά μεταχειρισμένων ρούχων Zara θα γίνεται μέσω της σχετικής ψηφιακής πλατφόρμας, η οποία είναι οργανωμένη ανά κατηγορία προϊόντων και για κάθε ένδυμα θα παρέχεται λεπτομερής περιγραφή για να μην υπάρχουν απορίες.

Το Zara «Pre-Owned», που λειτουργεί στο Ηνωμένο Βασίλειο για ένα χρόνο και στη Γαλλία από τον περασμένο Σεπτέμβριο, αποτελεί μέρος των δεσμεύσεων του Ομίλου Inditex για τη βιωσιμότητα για τα επόμενα χρόνια.

Με το λανσάρισμα αυτής της πλατφόρμας στην Ισπανία, τη Γερμανία, την Αυστρία, το Βέλγιο, την Κροατία, τη Σλοβακία, τη Σλοβενία, τη Φινλανδία, την Ελλάδα, την Ιρλανδία, την Ιταλία, το Λουξεμβούργο, την Ολλανδία και την Πορτογαλία, η Inditex προωθεί τον στόχο της εφαρμογής υπηρεσιών κυκλικότητας στις βασικές αγορές της.

Συγκεκριμένα, από τις 12 Δεκεμβρίου, το «Pre-Owned» θα είναι διαθέσιμο στο κεντρικό μενού του Zara.com, μαζί με τις κατηγορίες γυναικών, ανδρών, παιδιών και ομορφιάς. Έτσι, οι χρήστες θα έχουν διαθέσιμες υπηρεσίες, όπως η διόρθωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων Zara οποιασδήποτε εποχής, με επιλογές που κυμαίνονται από την αντικατάσταση κουμπιών και φερμουάρ έως την επισκευή ραφών.

Ο πελάτης μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία εξ ολοκλήρου online ή στο κατάστημα Zara της επιλογής του και η διόρθωση γίνεται μέσω τοπικών προμηθευτών.

Ομοίως, το Zara «Pre-Owned» προσφέρει επίσης στους πελάτες του την ευκαιρία να πουλήσουν τα ρούχα Zara τους από οποιαδήποτε συλλογή σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Από την άλλη πλευρά, οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν τη δωρεά της οικιακής συλλογής μεταχειρισμένων ρούχων σε μη κερδοσκοπικούς φορείς, οι οποίοι τα ταξινομούν για επαναχρησιμοποίηση όποτε είναι δυνατόν ή τα ανακυκλώνουν εάν έχουν φτάσει στο τέλος του κύκλου ζωής τους, υποστηρίζοντας την βιώσιμη ανάπτυξη έργων σε τοπικό επίπεδο.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024