Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Cuckolding: Η νέα μόδα στο σεξ που θέλει τους άντρες... κερατάδες

Cuckolding: Η νέα μόδα στο σεξ που θέλει τους άντρες… κερατάδες

Ας προσπαθήσουμε να καταλάβουμε το νέο φετίχ

Το cuckolding είναι ένας από εκείνους τους όρους σεξ που πιθανότατα έχετε δει να εμφανίζονται κάπου στο διαδίκτυο, αλλά μπορεί να μην ξέρετε τι σημαίνει στην πραγματικότητα.

Καθώς ο κόσμος εξερευνά όλα τα είδη παιχνιδιών μη-μονογαμίας και πολλών συντρόφων, οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο ανοιχτοί στο να αγκαλιάσουν τα kinks, τις φαντασιώσεις και τα φετίχ τους.

Για μερικούς, αυτό συνεπάγεται το να είναι «κερατάδες», bulls ή hotwife, ή να απολαμβάνουν να διαβάζουν ή να παρακολουθούν τις εμπειρίες cuckolding άλλων ανθρώπων στο διαδίκτυο, σύμφωνα με το Cosmopolitan.

Το cuckolding διαφέρει από άλλες μορφές συναινετικής ή ηθικής μη μονογαμίας (CNM και ENM), καθώς όλα επικεντρώνονται στο να παρακολουθούμε τι συμβαίνει

Το cuckolding είναι ουσιαστικά μια μορφή συναινετικής μη μονογαμίας , όπου ένας σύντροφος παρακολουθεί τον εραστή του να κάνει σεξ με άλλο άτομο. Συχνά, περιλαμβάνει τον σύντροφο που παρατηρεί (γνωστό ως cuckold) να είναι παρών στο δωμάτιο ενώ παρακολουθεί, αλλά θα μπορούσε επίσης να τον κάνει να «συμμετέχει» στέλνοντάς του μηνύματα ή φωτογραφίες για το τι συμβαίνει ή να του πει μετά.

Τι είναι το cuckolding

Φυσικά, υπάρχουν πολλές επιλογές σε αυτό το μοντέλο, αλλά όταν μιλάμε για cuckolding ή cuck φαντασιώσεις, αυτό είναι γενικά το στήσιμο στο οποίο αναφερόμαστε. Μπορείτε να απολαμβάνετε το παιχνίδι του κερατά με τον σύντροφό σας και να μην ταυτίζεστε ως κερατάς ή «hot wife», εξαρτάται πραγματικά από εσάς ποιοι όροι και ποιες πράξεις θα πάρετε από το κυρίαρχο σενάριο για το kink και τι θα αναπτύξετε και θα ανακαλύψετε για τον εαυτό σας.

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να απολαμβάνουν το cuckolding ως φετίχ ή ως μια μορφή συναινετικής μη μονογαμίας.

Ο όρος hotwife είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται στις swinger κοινότητες για να αναφερθεί σε μια σύζυγο, ή συνήθως σε μια σύντροφο κάποιου, που έχει στενές σχέσεις με άλλους.

Ο cuckold είναι ο σύντροφός της – ο οποίος συχνά την παρακολουθεί να έχει στενές σχέσεις με άλλους ή πληροφορείται γι’ αυτό αργότερα. Το να είσαι cuckold σημαίνει ότι είσαι ένας cis-άντρας (συνήθως) που «ταπεινώνεται» με συναινετικό τρόπο από τη γυναίκα του που κάνει ανοιχτά σεξ με άλλους άντρες. Οι άλλοι άνδρες ονομάζονται «bulls».

Πώς διαφέρει το cuckolding από την πολυσυντροφικότητα;

Το cuckolding διαφέρει από άλλες μορφές συναινετικής ή ηθικής μη μονογαμίας (CNM και ENM), καθώς όλα επικεντρώνονται στο να παρακολουθούμε τι συμβαίνει.

Άλλα είδη CNM περιλαμβάνουν την πολυγαμία, όπου κάποιος έχει πολλούς ρομαντικούς συντρόφους, αλλά το cuckolding είναι συνήθως καθαρά σεξουαλικό και όχι ρομαντικό.

Ένα άλλο είδος CNM είναι το swinging, όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν σεξουαλικούς συντρόφους, αλλά όταν πρόκειται για το cuckolding, το άτομο που παρατηρεί συνήθως δεν συμμετέχει σωματικά σε οποιαδήποτε σεξουαλική δραστηριότητα – ο κύριος ρόλος του είναι να παρακολουθεί.

Γιατί οι άνθρωποι απολαμβάνουν το cuckolding;

Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι μπορεί να απολαμβάνουν το cuckolding ως φετίχ ή ως μια μορφή συναινετικής μη μονογαμίας.

Μερικοί άνθρωποι εισάγουν το cuckolding ως έναν τρόπο καταπολέμησης της πλήξης ή της ρουτίνας σε μια σχέση και διαπιστώνουν ότι η σεξουαλική ποικιλία ενισχύει στην πραγματικότητα τη σχέση τους με τον σύντροφό τους, ειδικά καθώς είναι σε θέση να μάθουν περισσότερα για το τι απολαμβάνει ο σύντροφός τους.

Για άλλους, η ζήλια που νιώθουν βλέποντας τον σύντροφό τους με ένα άλλο άτομο προσθέτει ένα συναρπαστικό στοιχείο στη σχέση τους και μπορεί να δώσει μια νέα διάσταση στη σεξουαλική τους ζωή.

Sports in

Ολυμπιακός: «Ραντεβού» με την ιστορία – Κόντρα στη Φερεντσβάρος για την πρόκριση στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δίνει το πιο σημαντικό ματς του στη σεζόν, καθώς αντιμετωπίζει τη Φερεντσβάρος (16:30), με στόχο την ιστορική πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024