Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024
weather-icon 21o
Προμήθεια mini bus για την ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Χερσονήσου

Προμήθεια mini bus για την ενίσχυση του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων Δήμου Χερσονήσου

Το δικό τους μέσο μεταφοράς αποκτούν οι ηλικιωμένοι στο δήμο Χερσονήσου.

Με την προμήθεια ενός mini bus ενισχύεται το έργο του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων του Δήμου Χερσονήσου.

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής Χερσονήσου και της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Χερσονήσου στην κατεύθυνση αναβάθμισης των δομών που αφορούν στις παρεχόμενες υπηρεσίες προς την Τρίτη Ηλικία.

«Αποτελεί προτεραιότητα η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ατόμων της τρίτης ηλικίας καθώς και ατόμων με κινητικά ή άλλα ειδικά προβλήματα (ΑμεΑ) και η υποβοήθηση της αυτόνομης και αξιοπρεπούς διαβίωσής τους. Στηρίζουμε και ενισχύουμε το έργο του Κ.Η.Φ.Η του Δήμου Χερσονήσου αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες για τους οφελούμενους του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων», σημείωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος.

Mini bus 17 θέσεων

Για τις ανάγκες μεταφοράς των οφελούμενων από και προς τη δομή του Κ.Η.Φ.Η του Δήμου Χερσονήσου πραγματοποιήθηκε η προμήθεια ενός mini bus 17 θέσεων με δυνατότητα μεταφοράς Ατόμων με Αναπηρία.

«Μέσα από ένα οργανωμένο σχέδιο κοινωνικής προστασίας ο Δήμος Χερσονήσου και η ΚΕΔΧ και ο πρόεδρός της Γιάννης Μηλάκης, αποδεικνύουμε καθημερινά ότι με σεβασμό στους ηλικιωμένους μας, διαμορφώνουμε ένα κοινωνικό πλαίσιο, όπου η μακροβιότητα συνυφαίνεται με την καλύτερη ποιότητα ζωής», πρόσθεσε ο κ. Σέγκος.

Το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η.) Δήμου Χερσονήσου είναι μονάδα ημερήσιας φιλοξενίας ηλικιωμένων ατόμων που διαμένουν στην περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, μη δυνάμενων να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα (κινητικές δυσκολίες-άνοια κλπ.) και των οποίων τα μέλη του οικογενειακού περιβάλλοντος εργάζονται ή αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα ή προβλήματα υγείας με αποτέλεσμα να αδυνατούν να ανταποκριθούν στην φροντίδα του ηλικιωμένου ατόμου.

Sports in

Ο Ελ Κααμπί στα χνάρια των μεγάλων σεζόν του Ελ Αραμπί

Ο Ελ Κααμπί στοχεύει ψηλά και μπορεί να τελειώσει τη φετινή σεζόν με επίδοση που θα θυμίζει Ελ Αραμπί των πρώτων εντυπωσιακών σεζόν στον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024