Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πιστώσεις 8.393.468 ευρώ στο Δήμο Χερσονήσου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για το οδικό δίκτυο

Πιστώσεις 8.393.468 ευρώ στο Δήμο Χερσονήσου από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών για το οδικό δίκτυο

Ο Δήμος Χερσονήσου εξασφάλισε πιστώσεις 8.393.468 ευρώ για την υλοποίηση εκτεταμένων παρεμβάσεων αποκατάστασης του οδικού δικτύου που υπέστη μεγάλες καταστροφές από τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου του 2020.

Σε εκτεταμένες παρεμβάσεις αποκατάστασης του οδικού δικτύου θα προβεί ο Δήμος Χερσονήσου μετά την εξασφάλιση πιστώσεων από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ύψους 8.393.468 ευρώ μετά τις καταστροφές που προκλήθηκαν στο Δήμο από τα ακραία καιρικά φαινόμενα του 2020.

Τα έργα εντάχθηκαν στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης του Υπουργείου Μεταφορών και Υποδομών και συγκεκριμένα στον «άξονα προτεραιότητας 2.4 Πρόληψη και Διαχείριση Κινδύνων» και θα χρηματοδοτηθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.

«Πρόκειται για μία δέσμη στοχευμένων παρεμβάσεων σε οδικά έργα συνολικά στον Δήμο Χερσονήσου που έρχονται να καλύψουν σημαντικές ανάγκες της τοπικής κοινωνίας», δήλωσε ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σέγκος και πρόσθεσε: «Είμαστε έτοιμοι για την υλοποίηση ενός πολύ μεγάλου project σε οδικές υποδομές τόσο στο παραλιακό μέτωπο όσο και σε περιοχές της ενδοχώρας που επλήγησαν από τη θεομηνία του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου του 2020».

Έργα θα γίνουν τόσο σε τουριστικές όσο και σε αγροτικές περιοχές του Δήμου Χερσονήσου.

«Ο Δήμος Χερσονήσου υπέστη μεγάλες καταστροφές από τα ακραία φαινόμενα που έπληξαν τον τόπο μας το φθινόπωρο του 2020. Από την πρώτη στιγμή δρομολογήσαμε έργα αποκατάστασης.  Αξιοποιούμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία εξασφαλίζοντας πιστώσεις για την ανάπτυξη του τόπου μας», πρόσθεσε ο κ. Σέγκος.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024