Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πήρε το ντέρμπι με ΜακΤόμινεϊ η Γιουνάιτεντ (2-1) – Η Βίλα «καθάρισε» τη Σίτι (1-0)

Πήρε το ντέρμπι με ΜακΤόμινεϊ η Γιουνάιτεντ (2-1) – Η Βίλα «καθάρισε» τη Σίτι (1-0)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον ΜακΤόμινεϊ να σκοράρει δύο γκολ, επικράτησε της Τσέλσι με 2-1. Η Αστον Βίλα έριξε «σφαλιάρα» στη Σίτι και την προσπέρασε (1-0) στη βαθμολογία.

Η Άστον Βίλα ήταν καταιγιστική κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι, που απέδειξε για ακόμη μία φορά πως χωρίς τον Ρόδρι δεν μπορεί να κερδίσει και με «χρυσό» σκόρερ τον Μπέιλι πήρε σπουδαία νίκη, προσπερνώντας στην βαθμολογία τους «Πολίτες».

Δύο γκολ ο ΜακΤόμινεϊ, δύσκολο βράδυ για τη Σίτι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με μία εμφάνιση από το… παρελθόν, βρήκε μεγάλο πρωταγωνιστή στο πρόσωπο του Σκοτ ΜακΤόμινεϊ, που με δύο γκολ κόντρα στην Τσέλσι, έδωσε στους «κόκκινους» τη νίκη στο ντέρμπι με 2-1.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρήκε λυτρωτή στον Σκοτ ΜάκΤόμινεϊ και με εκπληκτική εμφάνιση επιθετικά κέρδισε πολύ πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό 2-1 την Τσέλσι.

Αν και το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τη Γιουνάιτεντ, με τον Μπρούνο Φερνάντες να βλέπει τον Σάντσεζ στο 9′ να πιάνει την εκτέλεση πέναλτι που έκανε ο Πορτογάλος, βρήκε γκολ με το πανέμορφο σουτ του ΜακΤόμινεϊ στο 19′.

Η Τσέλσι σε πολύ κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού στο 45′ έφερε το παιχνίδι σε ισορροπία με τον Πάλμερ να κάνει το 1-1, όμως στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ των 28 συνολικά τελικών ευκαιριών, βρήκε ξανά το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα με τον Σκωτσέζο μέσο στο 69′, για να διαμορφωθεί το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ονάνα, Νταλότ, Λίντελεφ (46’ Ρεγκιλόν), Μαγκουάιρ, Σο, Άμραμπατ, ΜακΤόμινεϊ, Φερνάντες, Γκαρνάτσο (90+2’ Έβανς), Άντονι, Χόιλουντ (84’ Ράσφορντ)

ΤΣΕΛΣΙ: Σάντσεθ, Κουκουρέγια (46’ Τζέιμς), Ντισασί, Σίλβα, Κόλγουιλ, Φερνάντες, Καϊσέδο, Στέρλινγκ, Μούντρικ (75’ Μπρόια), Πάλμερ, Τζάκσον

Η Βίλα με τον Έμερι στο «τιμόνι» της αποδεικνύεται μία ομάδα για μεγάλα πράγματα και μόνο που 15 αγωνιστικές μετά την έναρξη της Premier League, έχει δύο βαθμούς περισσότερους από την «μηχανή» του Πεπ Γκουαρντιόλα, επικρατώντας κατά κράτος μάλιστα στο μεταξύ τους παιχνίδι (22-2 οι τελικές και 2.06-0.86 τα xgoals) δείχνει πως κάτι κάνει πραγματικά καλά.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα για τους «Χωριάτες» σημείωσε ο Λέον Μπέιλι στο 74′ για να δώσει τρίποντο τριάδας στην ομάδα του, που βρίσκεται στο -4 από την κορυφή.

Οι συνθέσεις:

ΒΙΛΑ: Μαρτίνες , Κονσά, Κάρλος, Ντιν (90’ Μορένο), Τόρες, ΜακΓκίν, Τίλεμανς, Καμαρά, Λουίζ, Μπείλι (84’ Ντιαμπί), Γουότκινς (90’ Ντουράν)

ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι, Γκβάρντιολ. Στόουνς, Λιούις (68’ Κόβατσιτς), Σίλβα, Φόντεν (73’ Μπομπ), Χάαλαντ, Άλβαρες (68’ Νούνες)

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Τρίτη (5/12)
Γουλβς-Μπέρνλι 1-0
Λούτον-Άρσεναλ 3-4

Τετάρτη (6/12)
Κρίσταλ Πάλας-Μπόρνμουθ 0-2
Μπράιτον-Μπρέντφορντ 2-1
Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ 0-2
Φούλαμ-Νότιγχαμ Φόρεστ 5-0
Άστον Βίλα-Μάντσεστερ Σίτι 1-0
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τσέλσι 1-1

Πέμπτη (7/12)
Έβερτον-Νιούκαστλ (21:30)
Τότεναμ-Γουέστ Χαμ (22:15)

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024