Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο... dirty Harry τρέλανε το twitter

Ο… dirty Harry τρέλανε το twitter

Ο Μαγκουάιρ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Νοέμβριο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν… φωτιά

Έχουν ειπωθεί πολλά (πικρόχολα) σχόλια για τον Χάρι Μαγκουάιρ και τις δυνατότητες του διεθνούς κεντρικού αμυντικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αλήθεια είναι πως ο 30χρονος αμυντικός δεν έχει και πολλούς θαυμαστές.

Αντιθέτως έχει ορκισμένους «εχθρούς» που δεν χάνουν ευκαιρία να πουν  ή να γράψουν πολλά.

Τόσα πολλά που φτάνεις σε σημείο ν’ αναρωτηθείς αν όλοι περιμένουν στη… γωνία τον στόπερ της αγγλικής ομάδας για να πουν τα μύρια όσα εναντίον του μετά από ένα λάθος ή μετά από μια ήττα της Γιουνάιτεντ.

Λες και ο Μαγκουάιρ είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αγγλική ομάδα, λες και για όλα τα δεινά της Γιουνάιτεντ ευθύνεται αυτός.

Η σημερινή μέρα όμως ανήκε εξ ολοκλήρου στον έμπειρο κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Τεν Χαγκ, καθώς ο dirty Harry πήρε την εκδίκησή του.

Ποια είναι αυτή; Ο Μαγκουάιρ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ για τον μήνα Νοέμβριο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πήραν… φωτιά.

Ο διεθνής κεντρικός μπακ ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Γιουνάιτεντ στο πρωτάθλημα τον περασμένο μήνα και οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες.

Ο Μαγκουάιρ πήρε το βραβείο αλλά το τι επακολούθησε σε twitter και facebook δεν περιγράφεται.

Ειδικά στο Χ (πρώην twitter) στήθηκε ένα μυθικό… πάρτι, με πολλούς χρήστες του μέσου να ανεβάζουν την είδηση για το βραβείο που κατέκτησε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το έκαναν όμως έχοντας μια περιπαιχτική διάθεση ενώ δεν έλειψαν και τα ειρωνικά σχόλια για τον διεθνή άσο της αγγλικής ομάδας.

Υπήρξε για παράδειγμα φίλαθλος που σχολίασε την συγκεκριμένη εξέλιξη αναφέροντας χαρακτηριστικά. «Αυτό το βραβείο έχει χάσει την αξία του», θέλοντας προφανώς να πικάρει τον διεθνή άσο της Γιουνάιτεντ.

«Το άξιζε αλλά είμαι σοκαρισμένος» έγραψε κάποιος άλλος χρήστης στο X, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναδημοσίευσαν ακόμα και ανέκδοτο σχετικά με την ανάδειξη του Μαγκουάιρ σε παίκτη του μήνα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Από την άλλη πλευρά υπήρχαν κι εκείνοι που θέλησαν να εμψυχώσουν τον ποδοσφαιριστή της Μάνσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής ομάδας της Αγγλίας, εστιάζοντας στα ψυχικά αποθέματα του διεθνούς άσου.

«Δεν είναι καθόλου εύκολο να παίξεις, διαβάζοντας όλα αυτά τα σχόλια. Έχει τον σεβασμό μου για την επιμονή του» ανέφερε χαρακτηριστικά φίλαθλος στο X.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024