Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμάς: «Ο Νιετανιάχου είναι ο μόνος υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί στους ομήρους»

Χαμάς: «Ο Νιετανιάχου είναι ο μόνος υπεύθυνος για οτιδήποτε συμβεί στους ομήρους»

Ο Οσάμα Χαμντάν αξιωματούχος της Χαμάς δήλωσε πως δεν θα γίνει «Καμία διαπραγμάτευση όσο το Ισραήλ συνεχίζει την επίθεση» και πως «το Ισραήλ βυθίζεται στον βάλτο της Γάζας».

Ο Οσάμα Χαμντάν, ανώτερο στέλεχος της Χαμάς, μιλώντας σε δημοσιογράφους στη Βηρυτό δήλωσε ότι «δεν θα υπάρξουν διαπραγματεύσεις ή ανταλλαγή αιχμαλώτων» πριν από το τέλος της ισραηλινής επίθεσης.

«Ανεξάρτητα από το πόσο θα διαρκέσει ο πόλεμος, είμαστε καλά προετοιμασμένοι», πρόσθεσε και κατηγόρησε το Ισραήλ ότι η εισβολή του δεν είναι τίποτα άλλο από «δίψα για αίμα που θα μείνει άσβεστη».

Ουσιαστικά σχολίασε τα σενάρια (και μόνο σενάρια) που θέλουν το Ισραήλ να πλημμυρίζει τις στοές με θαλασσινό νερό και την σφοδρότητα των βομβαρδισμών

Είπε ακόμα ότι «ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είναι υπεύθυνος για τις ζωές των Ισραηλινών αιχμαλώτων στη Γάζα και δήλωσε ότι οι στόχοι της επιχείρησής του είναι ανέφικτοι».

Στην συγκεκριμένη συνέντευξη τύπου στον Λίβανο. πήραν μέρος τρια μέλη της Χαμάς.

Οι δηλώσεις αυτές εντάσσονται στον πόλεμο προπαγάνδας μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς

«Αυτό δεν είναι σημάδι νίκης, αλλά μάλλον σημάδι ήττας και πτώσης της κυβέρνησής του», δήλωσε ο Χαμντάν, σημειώνοντας ότι «ο Νετανιάχου και το πολεμικό του επιτελείο βυθίζονται όλο και πιο βαθιά στον βάλτο της Γάζας».

Βέβαια ο Χαμντάν είναι μακριά από το πεδίο των μαχών, όπου μόνος με άριστη γνώση των δεδομένων στο έδαφος είναι ο Ισμαήλ Χανίγια ή Χανίγιε.

«Ο πραγματικός στόχος του Νετανιάχου και του στρατού του είναι να «εξαλείψουν τον παλαιστινιακό λαό», πρόσθεσε ο Χαμντάν, υποστηρίζοντας ότι «αυτό είναι ανέφικτο».

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024