Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Πήρε προθεσμία ο δολοφόνος της 43χρονης - Κανείς δικηγόρος δεν τον αναλαμβάνει

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Πήρε προθεσμία ο δολοφόνος της 43χρονης – Κανείς δικηγόρος δεν τον αναλαμβάνει

Ο 71χρονος εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος στην κατάθεσή του, υποστηριζόντας μάλιστα ότι «της άξιζε» να πεθάνει αφού τον απάτησε.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή (8/12) ζήτησε και πήρε ο 71χρονος δολοφόνος της 43χρονης στη Σαλαμίνα.

Ο δράστης έφτασε, λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι, με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, στο δικαστικό Μέγαρο του Πειραιά. Δεν απάντησε σε καμία από τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ φάνηκε αμετανόητος για το στυγερό έγκλημά του.

Σύμφωνα μάλιστα, με τις πληροφορίες κανένας δικηγόρος δεν θέλει να τον αναλάβει.

«Δεν άξιζε να ζει»

Ο άντρας, που σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του, πυροβολόντας την δυο φορές μέσα στο σπίτι της στη Σαλαμίνα, εμφανίστηκε προκλητικός και αμετανόητος στην κατάθεσή του.

Μετά τη σύλληψή του, ομολόγησε ότι τη σκότωσε, και με κυνισμό φέρεται να είπε στους αστυνομικούς «ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω».

Σε ανάλογο ύφος, που προκαλεί το λιγότερο οργή, και η υπόλοιπη κατάθεσή του στην αστυνομία, κατά την οποία υποστηρίζει μάλιστα ότι «της άξιζε» να πεθάνει αφού τον απάτησε. «Για να μάθει» φέρεται να είπε χαρακτηριστικά ο 71χρονος γυναικοκτόνος, θεωρώντας τη σύντροφό του κτήμα του.

«Αποφάσισα να το κάνω από τη στιγμή που τη βρήκα με άλλον. Δεν εκτιμούσε όσα είχα κάνει για αυτήν. Την έπιασα να με απατάει και αποφάσισα να το κάνω. Για να μάθει. Δεν άξιζε να ζει» είπε ο 71χρονος.

«Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω»

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο παιδί της 43χρονης γυναίκας, ισχυριζόμενος ότι το αγαπάει και «γι’ αυτό περίμενε να φύγει από το σπίτι»…

«Κρίμα για το παιδί. Το παιδί το αγαπάω. Κρίμα που θα μείνει μόνο του. Γι’ αυτό περίμενα να φύγει το παιδί από το σπίτι, ώστε να μη είναι μπροστά. Δεν είχα φύγει από τη Σαλαμίνα μετά το περιστατικό (σ.σ.: τον ξυλοδαρμό της 43χρονης το βράδυ της Παρασκευής) και κοιμόμουν στο αυτοκίνητο. Ήξερα τι ώρα φεύγει το παιδί και μόλις έφυγε πήγα στο σπίτι».

«Την πυροβόλησα τρεις φορές και την πέτυχα δύο. Ήμουν αποφασισμένος να το κάνω. Το όπλο το πήρα από έναν Ρομά στη Σαλαμίνα πριν τρεις ημέρες. Το αγόρασα 400 ευρώ. Μετά τους πυροβολισμούς πήγα στο Κερατσίνι σε μια καφετέρια και ήπια έναν καφέ και έμεινα στο αμάξι. Σκεφτόμουν ή να παραδοθώ ή να αυτοκτονήσω. Της άξιζε. Δεν σεβάστηκε όσα έκανα. Ένιωσα προδομένος μετά από τόσα χρόνια σχέσης. Δεν έπρεπε να μου το κάνει αυτό», κατέληξε.

Ο δράστης κατά τη μεταφορά του στον εισαγγελέα

Τη σκότωσε και πήγε για καφέ στο Κερατσίνι

Την ίδια ώρα, οργή προκαλεί και το βίντεο, που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει τις κινήσεις του γυναικοκτόνου, λίγη ώρα μετά το στυγερό έγκλημα.

Το βίντεο δείχνει τον 71χρονο σε καφετέρια στο Κερατσίνι να πίνει τον καφέ του παρέα με φίλους του, σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ενώ λίγη ώρα πριν είχε πυροβολήσει και σκοτώσει τη σύντροφό του.

Μάλιστα, είχε πάρει μαζί του και το κινητό της 43χρονης, το οποίο είχε βάλει να φορτίζει και το είχε αφήσει στην καφετέρια, ενώ ο ίδιος έφυγε.

Εντοπίστηκε με την καραμπίνα στο αυτοκίνητο

Σημειώνεται ότι στο Κερατσίνι ο 71χρονος συνελήφθη λίγο πριν τις 19:30 το απόγευμα της Τετάρτης (6/12).

O δράστης εντοπίστηκε μέσα στο όχημα του θύματος, το οποίο είχε κλέψει μετά τον ξυλοδαρμό της 43χρονης, την Παρασκευή.

Από το κινητό του τηλέφωνο και μέσω επικοινωνίας με τον πάροχο, οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να του περάσουν χειροπέδες.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ρούχα, μάλλον στη προσπάθειά του να ξεφύγει, αλλά και η καραμπίνα, με την οποία δολοφόνησε και σκότωσε τη γυναίκα. Μάλιστα, το όπλο, σύμφωνα με τις πληροφορίες, δεν είχε δηλωθεί.

Το όχημα με το οποίο διέφυγε από τη Σαλαμίνα και εντοπίστηκε στο Κερατσίνι

Το όχημα με το οποίο διέφυγε από τη Σαλαμίνα και εντοπίστηκε στο Κερατσίνι

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024