Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ο 71χρονος τη σκότωσε και πήγε για καφέ με φίλους του στο Κερατσίνι

Γυναικοκτονία στη Σαλαμίνα: Ο 71χρονος τη σκότωσε και πήγε για καφέ με φίλους του στο Κερατσίνι

Κυνικός και σαν να μη συμβαίνει τίποτα ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας στη Σαλαμίνα φέρεται να έμεινε για ώρες σε καφετέρια μετά το έγκλημα

Οργή προκαλεί το βίντεο που βλέπει το φως της δημοσιότητας και δείχνει τις κινήσεις του 71χρονου γυναικοκτόνου της Σαλαμίνας, λίγη ώρα μετά το στυγερό έγκλημα.

Το βίντεο που δημοσιεύει το Star, δείχνει τον 71χρονο σε καφετέρια στο Κερατσίνι –όπου και τελικά συνελήφθη- να πίνει τον καφέ του με φίλους του, σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Μόλις πριν από λίγο είχε πυροβολήσει με καραμπίνα τη 43χρονη σύντροφό του και μητέρα ενός παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 71χρονος πέρασε περίπου δύο ώρες στην καφετέρια στο Κερατσίνι.

Μάλιστα, είχε πάρει μαζί του και το κινητό της 43χρονης, το οποίο είχε βάλει να φορτίζει και το είχε αφήσει στην καφετέρια, ενώ ο ίδιος έφυγε.

Τον ίδιο κυνισμό επέδειξε και στην ομολογία του. «Ήταν με άλλον, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ρούχα και η καραμπίνα στο αυτοκίνητο στο οποίο συνελήφθη

O 71χρονος εντοπίστηκε στο Κερατσίνι, μέσα στο όχημα της 43χρονης, το οποίο είχε κλέψει μετά τον ξυλοδαρμό της την Παρασκευή.

Από το κινητό του τηλέφωνο και μέσω επικοινωνίας με τον πάροχο, οι Αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν ρούχα, μάλλον στη προσπάθειά του να ξεφύγει, αλλά και η καραμπίνα, με την οποία δολοφόνησε και σκότωσε τη γυναίκα.

Το όχημα στο οποίο συνελήφθη ο 71χρονος

Το εσωτερικό του οχήματος στο οποίο εντοπίστηκε ο 71χρονος

Έστησε καρτέρι και πυροβόλησε την 43χρονη

Η γυναικοκτονία έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης στην οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα. Οι γείτονες άκουσαν γύρω στις 7 το πρωί φασαρία και σχεδόν ταυτόχρονα και δύο πυροβολισμούς και άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία.

Η Γεωργία στις 2 Δεκεμβρίου είχε καταγγείλει στο αστυνομικό τμήμα τον σύντροφό της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και υπεξαίρεση του κινητού τηλεφώνου και του αυτοκινήτου της.

Ο δράστης είχε χτυπήσει και το γιο της, ένα 15χρονο παιδί με αναπηρία.

Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία, αναζητήθηκε στο πλαίσιο του αυτοφώρου από την ΕΛ.ΑΣ, ωστόσο, δεν εντοπίστηκε ποτέ.

Οι αστυνομικοί παρότρυναν τη Γεωργία να φύγει από το σπίτι που έμενε και να καταφύγει σε κάποιο συγγενικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, της εγκατέστησαν το κουμπί πανικού σε άλλο κινητό για να το χρησιμοποιήσει όποτε αισθανθεί ότι κινδυνεύει. Όμως δεν πρόλαβε.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024