Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Bryan Adams: Έρχομαι στην Ελλάδα αλλά δεν έχω πάει στην Ακρόπολη

Bryan Adams: Έρχομαι στην Ελλάδα αλλά δεν έχω πάει στην Ακρόπολη

Ο διάσημος τραγουδιστής μιλά πριν τις συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Λίγο πριν τις δύο μεγάλες του συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ο Bryan Adams έδωσε μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη».

Δεν είναι η πρώτη φορά στην Ελλάδα

«Η πρώτη φορά που ταξίδεψα στην Ελλάδα πρέπει να ήμουν 10-11 ετών ταξιδεύοντας με την οικογένειά μου. Ήρθα αυτό το σαββατοκύριακο για να τη δω όπως πρέπει. Αν και έχω ξανάρθει, δεν έχω πάει στην Ακρόπολη».

Υπάρχει κάτι για το οποίο μετανιώνει ή που θα έκανε διαφορετικά εάν είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στο παρελθόν;

«Ίσως υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα υπέγραφα. Στο χώρο της μουσικής πρέπει να κάνεις συμβόλαια με ανθρώπους και ίσως υπάρχουν πράγματα που θα μπορούσα να είχα αποφύγει, αλλά έτσι είναι η ζωή».

Η γέννηση των παιδιών του

«Όταν ξεκίνησα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως έπρεπε να πληρώσω το νοίκι μου. Έμενα με τον αδερφό μου, ήμουν νέος, 18 ετών, και άρχισα να δουλεύω σε στούντιο ως δεύτερη φωνή. Μια μέρα έλαβα μία επιταγή 500 δολαρίων και θυμάμαι να την κοιτάω και να σκέφτομαι ότι αυτά είναι τα περισσότερα χρήματα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου.

Την έδειξα στον αδερφό μου και είπα “κοίτα, πλήρωσα το νοίκι και έχουμε αρκετά για να βγούμε και για δείπνο απόψε, οπότε πάμε”».

Η εργασία σε κατάστημα με τροφές για σκύλους

«Δεν ήθελα σχέση με οτιδήποτε είχε σχέση με τη βάναυση μεταχείριση των ζώων»

Πριν από 30 χρόνια έγινε χορτοφάγος και στη συνέχεια vegan. Όπως εξήγησε ο τραγουδιστής:

«Δεν σκέφτηκα ποια είναι η διαφορά μεταξύ αυτών των δύο, γιατί δεν ήθελα σχέση με οτιδήποτε είχε σχέση με τη βάναυση μεταχείριση των ζώων. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να είναι κάποιος vegeterian και να τρώει αυγά, γιατί και τα αυγά προέρχονται από τα ζώα».

O τραγουδιστής σε μια συνέντευυξη εφ όλης της ύλης

Οι συμβουλές προς τις κόρες του

Αναφερόμενος στις κόρες του και τις συμβουλές που τους δίνει, τόνισε πως μπορεί κανείς να υποδείξει σε άλλους ανθρώπους τον δρόμο, αλλά δεν μπορεί να τους πει τι να κάνουν.

«Νομίζω πως αυτό που με εκπλήσσει πιο πολύ είναι το πόσο γρήγορα προχωράνε τα πράγματα, πόσο γρήγορα εκπαιδεύονται, πως μεγαλώνουν τόσο γρήγορα», είπε για τις κόρες του.

Η φωτογράφιση της βασίλισσας Ελισάβετ

Ο Bryan Adams είχε την ευκαιρία να φωτογραφίσει την βασίλισσα Ελισάβετ για το Golden Jubilee.

«Η ιστορία έχει ως εξής. Με κάλεσε ο ατζέντης μου και μου είπε “τι κάνεις την Τετάρτη;”. Είπα “δεν ξέρω, γιατί;” και μου λέει “θα ήθελες να φωτογραφίσεις τη βασίλισσα Ελισάβετ;”. Είπα ότι αυτό είναι υπέροχο και όταν ρώτησα που, μου είπε στο σπίτι της. Είπα “α, σε ποιο σπίτι;” και μου είπε “στα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ”».

«Είπαν πως “η Μεγαλειοτάτη θα βρίσκεται εδώ σε 5 λεπτά”, οπότε ο βοηθός μου κι εγώ περιμέναμε και τότε άνοιξε η πόρτα του ασανσέρ.  Βγήκαν 6 με 7 σκυλιά κόργκι. Τότε προσπάθησα να βγάλω την κάμερά μου γιατί ήθελα να το φωτογραφίσω. Αν ήξερα ότι θα συνέβαινε, θα ήταν μία υπέροχη στιγμή. Τότε έκλεισε η πόρτα και τα σκυλιά έτρεχαν γύρω γύρω και όταν ξανάνοιξε εμφανίστηκαν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος».

«Ο πόλεμος δεν είναι η απάντηση»

Την ίδια στιγμή πήρε θέση για τον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας, χαρακτηρίζοντάς το απαράδεκτο.

«Είναι απαράδεκτο. Δεν καταλαβαίνω γιατί κανένας δεν εστιάζει στην ειρήνη. Ο πόλεμος δεν είναι η απάντηση. Το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να «επιβαρύνεται» άλλη μία γενιά ανθρώπων με την επιθυμία να εκδικηθούν».

Όπως δήλωσε, η αγάπη παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή του, ενώ τέλος ανέφερε πως ανυπομονεί να συναντηθεί με το ελληνικό κοινό στις δύο μεγάλες του συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024