Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εντοάρντο Σαντίν: «Στα 21 μου χρόνια βρίσκομαι στο δρόμο για να γίνω ιερέας»

Εντοάρντο Σαντίν: «Στα 21 μου χρόνια βρίσκομαι στο δρόμο για να γίνω ιερέας»

Ο 21χρονος Εντοάρντο Σαντίνι, ψηφίστηκε ως ο πιο όμορφος άντρας της Ιταλίας το 2019, μόλις 17 χρόνων, σε διαγωνισμό που διοργάνωσε ο όμιλος μόδας ABE.

Ο πιο όμορφος άνδρας της Ιταλίας εγκαταλείπει το μόντελινγκ για να ακολουθήσει νέες διαδρομες στη ζωή του και να γίνει παπάς.

Αποφάσισα να εγκαταλείψω τη δουλειά του μοντέλου

«Στα 21 μου χρόνια βρίσκομαι στο δρόμο για να γίνω ιερέας, Θεού θέλοντος» ανέφερε ο Εντοάρντο, υποστηρίζοντας πως φοιτά σε ιερατική σχολή κοντά στη Φλωρεντία. «Αποφάσισα να εγκαταλείψω τη δουλειά του μοντέλου, την υποκριτική και το χορό, αλλά δεν θα εγκαταλείψω όλα τα πάθη μου, απλώς θα τα ζήσω διαφορετικά, προσφέροντάς τα στο Θεό» είπε.

Η πίστη και η αλλαγές στη ζωή του μοντέλου

Δεν θα τα εγκαταλείψω όλα, γιατί τα πάθη μου είναι μέρος του εαυτού μου

Μιλώντας στους οπαδούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξήγησε: «Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω μερικούς νέους ανθρώπους που… μου έδωσαν τη δύναμη να διερευνήσω αυτό το ερώτημα που κουβαλάω από μικρός, αλλά που διάφοροι φόβοι με εμπόδιζαν να το εξερευνήσω περαιτέρω. Τα τελευταία χρόνια γνώρισα υπέροχους ανθρώπους που μου έδωσαν τόσα πολλά και μου επέτρεψαν να βιώσω την τέχνη. Δεν θα τα εγκαταλείψω όλα, γιατί τα πάθη μου είναι μέρος του εαυτού μου, αλλά θα τα ζήσω ξανά σε διαφορετικά πλαίσια».

Είμαι χριστιανός, επίδοξος ιερέας

Σε ένα βίντεο που μοιράστηκε στη σελίδα του στο Instagram την περασμένη εβδομάδα, είχε ένα απόσπασμα που τον δείχνει να προσεύχεται σε μια εκκλησία, με την λεζάντα: «Επέστρεψα στο δρόμο μου». Επίσης, ενημέρωσε το βιογραφικό του προφίλ ως εξής: «Είμαι χριστιανός, επίδοξος ιερέας».

H ζωή με ιερείς

Πρόσθεσε επίσης, πως πέρυσι πήγε να ζήσει με δύο ιερείς, «η πιο όμορφη εμπειρία της ζωής του», η οποία ενέπνευσε την πίστη του. Συνέχισε τις σπουδές του στη θεολογία και εργάστηκε σε δύο ενορίες της Φλωρεντίας, καταλήγοντας πως αν και τον «τρόμαξε» η ιδέα να εγκαταλείψει το όνειρό του και να γίνει ιερέας, ήταν σίγουρος πως δεν θα μετανιώσει για την απόφασή του «γιατί τώρα μπορώ να φωνάζω: ‘Είμαι ο Εντοάρντο, είμαι 21 ετών και είμαι ευτυχισμένος’

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχει γίνει η μισή δουλειά»

Απόλυτα ψύχραιμος ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024