Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νάπολι – Ίντερ 0-3: Πάρτι κορυφής στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας

Νάπολι – Ίντερ 0-3: Πάρτι κορυφής στο «σπίτι» της πρωταθλήτριας

Η Ίντερ έδειξε πως είναι το μεγάλο φαβορί για τη φετινή Serie A, με καταιγιστική εμφάνιση και τεράστιο διπλό με 3-0 στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» κόντρα στη Νάπολι.

Η Ίντερ πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση και πήρε ένα σπουδαίο διπλό κορυφής με 3-0 στην έδρα της περσινής πρωταθλήτριας Νάπολι, για να βρεθεί ξανά στην πρώτη θέση της Serie A.

Η Νάπολι απέδειξε για ακόμη ένα παιχνίδι πως δεν έχει τη δυνατότητα να υπερασπιστεί τον τίτλο της κόντρα στην φετινή διεκδικήτρια του τροπαίου στο ιταλικό πρωτάθλημα και υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από τους «Νερατζούρι», στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Επίδειξη δύναμης στο «Μαραντόνα»

Ο Τουράμ σημείωσε το πρώτο γκολ του αγώνα για την Ίντερ, γκολ που ακυρώθηκε μετά από εξέταση της φάσης στο VAR για οφσάιντ. Τελικά ο Τσαλχάνογλου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τους τους «Νερατζούρι» στο 44′, με εκπληκτικό σουτ εκτός περιοχής, που κατέληξε χαμηλά στη δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει, Μερέτ.

Τη σκυτάλη για την Ίντερ πήρε ο Νικολό Μπαρέλα στο 62′, που δέχθηκε την πάσα από τον Λαουτάρο Μαρτίνεζ και αφού «άδειασε« με υπέροχες προσποιήσεις δύο αμυντικούς εκτέλεσε μέσα από τη μικρή περιοχή τον τερματοφύλακα της Νάπολι για το 2-0 των φιλοξενούμενων.

Οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Ιντζάγκι δεν έριξαν τον ρυθμό της Ίντερ, με τον Κουαρδράδο να δίνει πάσα πάρε-βάλε στον Τουράμ στο 85′, με τον Γάλλο επιθετικό να κάνει το 3-0 σε κενή εστία και να πανηγυρίζει έξαλλα.

Οι συνθέσεις

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Έστιγκαρντ, Νατάν (87′ Τζερμπίν), Έλμας (75′ Λίντστρεμ), Λομπότκα (75′ Ζιελίνσκι), Ανγκισά, Πολιτάνο (68′ Ρασπαντόρι), Όσιμεν, Κβαρατσχέλια

ΙΝΤΕΡ: Ζόμερ, Νταρμιάν (86′ Μπίσεκ), Ντε Φράι (18′ Αουγκούστο), Ατσέρμπι, Ντάμφρις (77′ Κουαδράδο), Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν (77′ Φρατέζι), Ντιμάρκο, Τουράμ (86′ Αρναούτοβιτς), Μαρτίνες

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024