Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Εμφύλιος» Ίντερ – Μίλαν για τον δεύτερο σκόρερ της Bundesliga (vid)

«Εμφύλιος» Ίντερ – Μίλαν για τον δεύτερο σκόρερ της Bundesliga (vid)

Οι δύο ομάδες του Μιλάνου κονταροχτυπιούνται για τον Αφρικανό επιθετικό, Σερού Γκιρασί, που αγωνίζεται στην Στουτγκάρδη.

Η Στουτγκάρδη, έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν στη Bundesliga, καθώς σε 11 αγωνιστικές βρίσκεται στη 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς και επτά μακριά από τη πρωτοπόρο Λεβερκούζεν.

Η εξαιρετική αυτή εκκίνηση έχει ονοματεπώνυμο για τη Στουτγκάρδη: Σερού Γκιρασί. Ο 27χρονος φορ από τη Γουινέα μετρά σε 9 αγωνιστικές 15 γκολ, βρισκόμενος στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μόνο πίσω απο τον Κέιν, ο οποίος έχει 17 γκολ σε 11 όμως αγωνιστικές.

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις τον έχουν φέρει στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, τόσο η Μίλαν όσο και η Ίντερ ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 27χρονου στράικερ, ο οποίος σε λιγότερο από έναν χρόνο έχει εκτινάξει τη χρηματιστηριακή του αξία στα 40 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τη Στουτγκάρδη, ο φορ από τη Γουινέα έχει αγωνιστεί επίσης στην Κολονία στη Γερμανία αλλά και στις Ρεν, Αμιάν, Λιλ, Οσέρ και Σταντ Λαβαλουά στη Γαλλία.

Δείτε τον εν δράσει:

Αξίζει να σημειώσουμε ότι πριν από λίγες εβδομάδες ο σπουδαίος Λόταρ Ματέους είχε «προξενέψει» τον Γκιρασί στην Μπάγερν Μονάχου. «Θα έπαιρνα τον Γκιρασί. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας κορυφαίος σέντερ φορ. Ο Γκιρασί είναι εξίσου καλός με τον Κολό Μουανί αλλά κοστίζει πολύ λιγότερο. Γιατί να μην προσπαθήσει η Μπάγερν για τον Γκιρασί; Σχεδόν στα 30 του χρόνια, ο Κέιν είναι ήδη αρκετά μεγάλος. Ο Βίκτορ Οσιμέν είναι πολύ ακριβός, ο Κολό Μουανί θα κοστίσει επίσης περισσότερο από την αγοραστική του αξία, η οποία έχει αυξηθεί μετά από ένα δυνατό Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Γαλλία και υπό την προϋπόθεση ότι η Άιντραχτ Φρανκφούρτης θα τον αφήσει να φύγει», είχε αναφέρει.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024