Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πογέτ: «Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί από την ΕΠΟ εδώ και 8 μήνες»

Πογέτ: «Ο βοηθός μου δεν έχει πληρωθεί από την ΕΠΟ εδώ και 8 μήνες»

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας αποκάλυψε ότι ο βοηθός του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος οκτώ μήνες.

«Βόμβα» έριξε ο Γκουστάβο Πογέτ κατά τη διάρκεια της Media Day της Εθνικής ομάδας ενόψει των αναμετρήσεων με Νέα Ζηλανδία και Γαλλία. Ο ομοσπονδιακός προπονητής αποκάλυψε πως ο συνεργάτης του, Μαουρίσιο Ταρίκο, είναι απλήρωτος από την ΕΠΟ εδώ και οκτώ μήνες και για αυτό δεν βρίσκεται μαζί του στην προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Ο Μαουρίσιο Ταρίκο ο βοηθός μου δεν είναι εδώ. Δεν έχει πληρωθεί από την ομοσπονδία εδώ και 8 μήνες. Θέλουμε κάποιους κανόνες δεν έχει να κάνει με τα χρήματα αλλά με τον σεβασμό. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Ταρίκο αυτή την εβδομάδα», ανέφερε συγκεκριμένα ο Πογέτ.

Ο Ταρίκο είναι χρόνια βοηθός του Πογέτ, τον είχε δίπλα του μάλιστα και επί θητείας του στην ΑΕΚ και είναι πολύ επηρεασμένος από αυτή την κατάσταση η οποία βέβαια δεν τιμά καθόλου την ΕΠΟ. Θυμίζουμε εδώ πως ο Ουρουγουανός έχει συμβόλαιο μέχρι τον Μάρτιο και σε πρόσφατες δηλώσεις του αποκάλυψε πως ήδη έχει προτάσεις για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Από πλευράς Ομοσπονδίας πάντως πήραν θέση για το θέμα υποστηρίζοντας πως είναι διαδικαστικό. Από την ΕΠΟ λένε πως ο βοηθός του Πογέτ δεν έχει βγάλει ελληνικό ΑΦΜ όπως του έχει ζητηθεί καθώς επιθυμεί να πληρωθεί μέσω ξένης εταιρείας, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί και γι’ αυτό δεν έχει πληρωθεί.

Από εκεί και πέρα ο Πογέτ μίλησε για:

Τις ερχόμενες αναμετρήσεις της Ελλάδας: «Έχω καλέσει 32 παίκτες και οι 31 είναι εδώ. Δεν θα έχουμε καιρό για τις προπονήσεις οπότε πρέπει να τους δω. Δεν κοιτάμε τη Γαλλία, από το Σάββατο θα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τα playoffs του Μαρτίου».

Τη Γαλλία: «Θα χρησιμοποιήσουμε το ματς με τη Γαλλία σαν τεστ, για το πως μπορούμε να σταθούμε απέναντι σε καλύτερες ομάδες».

Τις αλλαγές στα επόμενα ματς: «Με την Ολλανδία είδαμε πράγματα που θέλαμε, τα θέλουμε και με τη Γαλλία».

Τα πολλά προπονητικά κέντρα που αλλάζει η ομάδα: «Προσπαθώ να πείσω τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας για να αποκτήσουμε προπονητικό κέντρο. Αλλά υπάρχει και ένα όριο στο τι μπορώ να κάνω. Η σχέση με τους φιλάθλους είναι σε πολύ καλό σημείο και θα πρέπει να παίξουμε δίχως αυτούς».

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024