Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Serie A: Το ντέρμπι, το 84.8% της Ιντερ και η απογοητευτική Νάπολι (pics+vids)

Serie A: Το ντέρμπι, το 84.8% της Ιντερ και η απογοητευτική Νάπολι (pics+vids)

Η Serie A επιστρέφει με το ντέρμπι της Ιντερ με την Γιουβέντους να δεσπόζει στο πρόγραμμα – Στα ύψη οι πιθανότητες των Νερατζούρι για τον τίτλο, στα τάρταρα οι αντίστοιχες της πρωταθλήτριας Νάπολι.

«Το πρωτάθλημα είναι ο μεγάλος μας στόχος. Έχουμε χρέος να προσπαθήσουμε να το κατακτήσουμε», είχε δηλώσει μεταξύ άλλων ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντζάγκι, το περασμένο καλοκαίρι, θέλοντας να δείξει ότι βάζει τη Serie A πάνω από όλα.

Οι Νερατζούρι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή του ιταλικού ποδοσφαίρου και το δείχνουν με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στη Serie A, όπου μετά από 12 αναμετρήσεις βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, έχοντας 31 βαθμούς, με απολογισμό 10/1/1.

Η Ιντερ θέλει όσο τίποτα άλλο να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Δύο βαθμούς περισσότερους από τη Γιουβέντους, που ακολουθεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 29 πόντους (9/2/1). Δύο ομάδες οι οποίες μάλιστα θα αναμετρηθούν το βράδυ της Κυριακής (26/11, 21:45) στο Τορίνο, για την 13η αγωνιστική της Serie A.

Ένα παιχνίδι στο οποίο η Ιντερ θα προσπαθήσει να πάρει το διπλό, που θα τη φέρει στο +5 από τη Γιουβέντους και θα τη βοηθήσει να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Από την άλλη, οι Μπιανκονέρι θέλουν τη νίκη που θα τους ανεβάσει στην κορυφή της βαθμολογίας, όπου έχουν στρογγυλοκαθίσει τις τελευταίες αγωνιστικές οι Νερατζούρι.

Αναμφίβολα πρόκειται για το σπουδαιότερο παιχνίδι της 13ης αγωνιστικής, με την Ιντερ του Ιντζάγκι και την Γιουβέντους του Αλέγκρι να έχουν τις δύο καλύτερες άμυνες στη φετινή Serie A, αλλά και δύο από τις καλύτερες στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Η ομάδα του Μιλάνου σε 12 αναμετρήσεις μέχρι τώρα έχει σημειώσει 29 γκολ και έχει δεχθεί 6 τέρματα, ενώ η αντίστοιχη του Τορίνο έχει βάλει 19 γκολ και έχει δεχθεί 7.

Το 84.8% της Ιντερ και το 1.2% της Νάπολι

Με τα μέχρι τώρα πεπραγμένα των κορυφαίων ομάδων στη φετινή Serie A, αλλά και τους υπολογισμούς που έκανε ο υπερυπολογιστής της «Opta», η Ιντερ έχει 84.8% πιθανότητες για να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα.

Δεύτερη η Γιουβέντους με 11.6%, τρίτη η Μίλαν με 2.2% και τέταρτη η περσινή πρωταθλήτρια υπερασπίστρια του τίτλου, Νάπολι, με 1.2%.

Η τεράστια διαφορά της Ιντερ με τη Νάπολι στις πιθανότητες για την κατάκτηση του τίτλου έχει φυσικά εξήγηση και αυτή είναι οι 10 βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες (31-21).

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της «Opta», όμως, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες ακόμα και για τη Γιουβέντους, παρότι βρίσκεται μόλις δύο βαθμούς πίσω από την Ιντερ. Βέβαια, αυτά είναι πιθανό να αλλάξουν, εάν οι Μπιανκονέρι πάρουν τη νίκη στο προσεχές ντέρμπι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024