Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ξανά στις εξέδρες για τον Travis Kelce η Τέιλορ Σουίφτ

Ξανά στις εξέδρες για τον Travis Kelce η Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ είναι η πιο μεγάλη θαυμάστρια του Travis Kelce. Βρέθηκε ξανά στις εξέδρες το βράδυ της Κυριακής για να τον χειροκροτήσει.

Ήταν το βράδυ της Κυριακής που η Τέιλορ Σουίφτ εθεάθη στις εξέδρες να επευφημεί τον σύντροφό της Travis Kelce.

Η 33χρονη τραγουδίστρια παρακολούθησε των αγώνα του συντρόφου της Travis Kelce με τους Kansas City Chiefs να παίζουν κόντρα στους Green Bay Packers στο Green Bay του Ουισκόνσιν.

Φορώντας ένα κόκκινο παλτό, η Τέιλορ Σουίφτ δεν έχανε ευκαιρία να απαθανατίζει όσα διαδραματίζονται στο γήπεδο.

Σε ένα βίντεο που κοινοποιήθηκε από θαυμαστές της τραγουδίστριας στο Twitter, η Τέιλορ Σουίφτ φαινόταν να κάθεται και να απολαμβάνει τον αγώνα με την Brittany Mahomes, σύζυγο του επίσης παίκτη των Chiefs, Patrick Mahomes.

«Είναι ακόμα λίγο σοκαρισμένοι με όλα αυτά. Ότι βγαίνει με την Τέιλορ Σουίφτ. Αλλά έχουν δει πόσο προσγειωμένη είναι με τους φίλους και την οικογένειά του», σημείωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του αστέρα των Kansas City Chiefs.

Η πηγή, σύμφωνα με το People, ανέφερε ότι τόσο η Τέιλορ Σουίφτ όσο και ο Travis Kelce έχουν επιτύχει στους δικούς τους κόσμους και εκτιμούν ο ένας τα επιτεύγματα του άλλου.

«Είναι και οι δύο πραγματικά σκληρά εργαζόμενοι», συμπλήρωσε η πηγή που μίλησε στο People. «Βλέπει την Τέιλορ Σουίφτ όπως είναι και το ίδιο κάνει και εκείνη», υπογράμμισε.

Η συγγνώμη στον πατέρα της Τέιλορ Σουίφτ

Ήταν τον περασμένο μήνα που ο Travis Kelce ταξίδεψε στο Μπουένος Άιρες για να παρακολουθήσει τη συναυλία της Τέιλορ Σουίφτ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Eras.

Εκεί ήταν που συνάντησε και για πρώτη φορά τον πατέρα της. Σε ένα επεισόδιο του podcast του New Heights με τον Jason και τον Travis Kelce, συζήτησαν πώς πήγαν τα πράγματα στη Νότια Αμερική.

Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη από τον 71χρονο πατέρας της γιατί έχασε το high-five που του έκανε όταν η Τέιλορ Σουίφτ άλλαξε τους στίχους του τραγουδιού της Karma και έκανε αναφορά στον Travis Kelce.

Κύριε Σουίφτ, ζητάω συγγνώμη. Το έχασα αυτό. Ποτέ δεν χάνω ένα high-five

«Ναι, κύριε Σουίφτ, ζητάω συγγνώμη. Το έχασα αυτό. Ποτέ δεν χάνω ένα high-five. Είναι το πιο ηλεκτρικό πράγμα που μπορείς να κάνεις σε μια εκδήλωσε και έτσι, συγγνώμη κύριε Σουίφτ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Travis Kelce.

Και ενώ περίμενε την αλλαγή των στίχων όπως αποκάλυψε, όταν άκουσε τους διαφοροποιημένους στίχους της Τέιλορ Σουίφτ υποστήριξε ότι τον σόκαρε.

«Ω, πραγματικά μόλις το είπε», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Travis Kelce. Πρόσφατα μάλιστα και οι δύο γονείς του Travis Kelce αποκάλυψαν πως έχουν μετατραπεί σε Swifties αφού προηγουμένως δεν ήταν ένθερμοι υποστηρικτές της megastar.

Sports in

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό

LIVE: Φενέρμπαχτσε – Μονακό. Παρακολουθήστε live στις 20:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Φενέρμπαχτσε – Μονακό για το Game 4 των play offs της Euroleague. Τηλεοπτικά από Novasports 4HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024