Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Τέιλορ Σουίφτ απαντά στην τρελή φήμη που κυκλοφορεί

Η Τέιλορ Σουίφτ απαντά στην τρελή φήμη που κυκλοφορεί

Η εκπρόσωπος της Τέιλορ Σουίφτ θέλησε να βάλει ένα τέλος στη φήμη που κυκλοφορεί πως η τραγουδίστρια είχε επισημοποιήσει τη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της Joe Alwyn.

Μετά την «τρελή» διαδικτυακή φήμη που θέλει την τραγουδίστρια να έχει παντρευτεί τον πρώην σύντροφό της Joe Alwyn, η εκπρόσωπος της Τέιλορ Σουίφτ βάζει οριστικό τέλος σε όσα γράφονται.

Η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας Tree Paine αξιοποίησε το Twitter για να βάλει τέλος στις φήμες περί κρυφού γάμου με τον Joe Alwyn που κυκλοφόρησε το σκανδαλοθηρικό DeuxMoi.

Σύμφωνα με το DeuxMoi, η τραγουδίστρια παντρεύτηκε κρυφά τον πρώην σύντροφό της Joe Alwyn «είτε το 2020 είτε το 2021» αλλά δεν έγινε ποτέ νόμιμος.

Αυτό είναι τρελό να το δημοσιεύεις. Είναι καιρός να λογοδοτήσετε για τον πόνο και το τραύμα που προκαλείτε με τέτοιες αναρτήσεις

Υπενθυμίζεται πως η Τέιλορ Σουίφτ και ο Joe Alwyn χώρισαν το 2023 μετά από έξι χρόνια σχέσης, με την τραγουδίστρια να έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του αθλητή Travis Kelce.

Οι αβάσιμοι ισχυρισμοί εμφανίστηκαν το 2022 και ανέφεραν πως το πρώην ζευγάρι ήταν «μυστικά αρραβωνιασμένο» και πως η Τέιλορ Σουίφτ φορούσε δαχτυλίδι στις ιδιωτικές της στιγμές.

«Φτάνει πια με τα κατασκευασμένα ψέματα»

«Φτάνει πια με αυτά τα κατασκευασμένα ψέματα για την Τέιλορ Σουίφτ από το Deuxmoi», σημείωσε η εκπρόσωπος της τραγουδίστριας.

Επέμεινε πως δεν υπήρξε ποτέ γάμος ή τελετή οποιουδήποτε είδους και ότι το σκανδαλοθηρικό μέσο είναι τρελό για να αναφέρει το αντίθετο.

«Αυτό είναι τρελό να το δημοσιεύεις. Είναι καιρός να λογοδοτήσετε για τον πόνο και το τραύμα που προκαλείτε με τέτοιες αναρτήσεις» επισήμανε η εκπρόσωπος της Τέιλορ Σουίφτ.

Το Deuxmoi δημοσίευσε έκανε τους εκρηκτικούς ισχυρισμούς την Πέμπτηως απάντηση σε μια ανάρτηση σχετικά με την Τέιλορ Σουίφτ.

Και όλα αυτά μετά την κυκλοφορία του bonus κομματιού «You’re Losing Me» της Τέιλορ Σουίφτ που πολλοί θαυμαστές της πιστεύουν ότι αφορά τον πρώην σύντροφό της Joe Alwyn.

Ο συνεργάτης της Jack Antonoff αμφισβητεί τις εικασίες, υποστηρίζοντας πως το τραγούδι γράφτηκε τον Δεκέμβριο του 2021 όταν και το ζευγάρι ήταν ακόμα μαζί.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024