Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Το μήνυμα του Τζιοβάνι για τον Mo Skillz: «Λυπάμαι βαθιά, αναπαύσου εν ειρήνη» (pic)

Το μήνυμα του Τζιοβάνι για τον Mo Skillz: «Λυπάμαι βαθιά, αναπαύσου εν ειρήνη» (pic)

Ο Τζιοβάνι αποχαιρέτησε τον γνωστό ράπερ, Mo Skillz, που έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή (1/12).

H είδηση του ξαφνικού θανάτου του ράπερ Mo Skillz έχει προκαλέσει στον κόσμο της χιπ χοπ μουσικής και όχι μόνο.

Ο 38χρονος Δημοσθένης, ο οποίος ήταν ευρύτερα γνωστός ως Mo Skillz έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής (1/12). Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει στα social media υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Ο Mo Skillz είχε γίνει ευρύτερα γνωστός για το τραγούδι που έγραψε για τον Τζιοβάνι, ο οποίος ήταν ο αγαπημένος του ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα ο Βραζιλιάνος θρύλος του Ολυμπιακού αποχαιρέτησε τον γνωστό ράπερ με ανάρτηση στο Instagram. «Λυπάμαι βαθιά για τον θάνατο αυτού του μεγάλου φαν, Mo Skillz, που κάποτε μού έγραψε ένα τραγούδι. Τα συλλυπητήριά μου σε όλη την οικογένεια και τους φίλους του. Αναπαύσου εν ειρήνη», έγραψε.

Δείτε την ανάρτησή του:

«Μεγάλωσα στο Φάληρο και στην εφηβεία ήμουν λίγο παράξενος. Γκραφιτάς, hip-hop fan, άκουγα μόνο Αμερική. Από Ελλάδα για πολύ καιρό μόνο TXC, ήμουν «άρρωστος» μαζί τους. Στην αρχή έγραφα μόνο στα αγγλικά, αλλά όταν άκουσα τον Ευθύμη και αργότερα το «Ρίμα για Χρήμα» αποφάσισα να το γυρίσω στα ελληνικά. Low Bap δεν έψηνα καθόλου. Ήμουν «γηπεδικός», με διαρκείας στον Ολυμπιακό. Τσαμπουκάς, έπαιζα πολύ συχνά ξύλο. Βέβαια, έχω φάει πιο πολύ ξύλο απ’ όσο έχω δώσει (γέλια). Στη συνέχεια έφυγα για σπουδές στην Ιταλία και έκτοτε όλα πήραν τον δρόμο τους», είχε πει σε συνέντευξή του ο Mo skilzz στο Vice.

Επίσης, πριν από δύο χρόνια ο Mo Skillz με το video clip «Σύνθημα» (παραγωγή Fiction) κατέκτησε εξέχουσα θέση στις τάσεις του ελληνικού Youtube. Το video clip σκηνοθέτησε και μόνταρε ο Nebo, ενώ πίσω από την κάμερα ήταν ο Κωνσταντίνος Πριόβολος. Την ηχογράφηση και την μίξη του τραγουδιού «Σύνθημα» έκανε ο Paco.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024