Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μητσοτάκης με Bucket Hat στο Tik Tok για να πείσει τους... νέους

Ο Μητσοτάκης με Bucket Hat στο Tik Tok για να πείσει τους… νέους

«Μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο... νεανικός», ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Φορώντας… Bucket Hat εμφανίστηκε στο Tik Tok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με σκοπό να πείσει τους νέους να κάνουν αίτηση για το Youth Pass.

Στην αρχή του βίντεο εμφανίζεται η διευθύντρια επικοινωνίας του πρωθυπουργού Κύρα Κάπη και αναφέρει στον Κυριάκο Μητσοτάκη ότι πρέπει να κάνει skate και στο τέλος να φορέσει το εν λόγω καπέλο.

«Όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο… νεανικός»

Ακολούθως ο Κυριάκος Μητσοτάκης τονίζει πως «μου είπαν όταν κάνω βίντεο για νέους πρέπει να εμφανίζομαι πιο… νεανικός», φορώντας το Bucket Hat.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στο Youth Pass υπενθυμίζεται ότι η πλατφόρμα για το Youth Pass θα είναι ανοιχτή μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου. «Μέχρι στιγμής 112.000 αιτήσεις από νέους 18-19 ετών. Έχουμε ακόμα χρήματα-χώρο για περίπου 90.000 άτομα», πρόσθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αξιοποιήστε το για υπηρεσίες, πολιτισμού, τουρισμού και μεταφορών», λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Το βίντεο κλείνει το βίντεο με ένα αστείο (dad joke όπως αναφέρεται περιπαικτικά στο βίντεο) για τα skateboard.

Δείτε το βίντεο:

@kyriakosmitsotakis_ ❗️Μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου❗️#youthpass ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

Υπενθυμίζεται ότι η προηγούμενη… εμφάνιση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Tik Tok ήταν μαζί με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Εκεί, το βίντεο ξεκινά από το γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη λίγο πριν από τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου. Πρωταγωνιστής εκτός από τον πρωθυπουργό και ο «κύριος Άδωνις», κομπιάζω λίγο, «Γεωργιάδης».

Μετά το σύντομο τρολάρισμα στον υπουργό Εργασίας -που αγαπάει εξίσου τα social media- ο πρωθυπουργός αφιερώνει το βίντεο σε πράγματα που ίσως να μην γνωρίζουμε για τις συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου.

Sports in

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποκλειστικά στο in: «Μπορούμε να περάσουμε την Άστον Βίλα»

Στην συνέντευξή του στο in o «Μέντι» - όπως θέλει να τον αποκαλούν- δηλώνει ότι η ομάδα κατεβαίνει για να κερδίσει όλους τους αγώνες, ακόμη και την Άστον Βίλα. Μιλά για τα πέναλτι που δεν βλέπει, τον Τζολάκη, για τα παιδικά του χρόνια, το αγαπημένο του σύστημα και το VAR.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024