Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέος Κόσμος: Τα βασανιστήρια στην 35χρονη από τον σύντροφό της - «Με έδεσε, με βίασε και μου ζητούσε χρήματα»

Νέος Κόσμος: Τα βασανιστήρια στην 35χρονη από τον σύντροφό της – «Με έδεσε, με βίασε και μου ζητούσε χρήματα»

Τι λέει η γυναίκα που βοήθησε την 35χρονη Κινέζα όταν έπεσε στα μπαλκόνι της από τον 3ο όροφο - Άφαντος παραμένει 40χρονος δράστης

Άφαντος παραμένει ο 40χρονος Κινέζος που κρατούσε δεμένη τη σύντροφό του μέσα στο διαμέρισμά τους στο Νέο Κόσμο με την 35χρονη να πέφτει από τον 3ο όροφο για να γλιτώσει όταν κατάφερε να λυθεί.

Η γυναίκα προσγειώθηκε σε μπαλκόνι στον πρώτο όροφο όπου την βοήθησε η ένοικος του διαμερίσματος και ήταν αυτή που κάλεσε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ.

«Άκουσα ένα  »μπαμ» και βγήκα στο μπαλκόνι»

Η αυτόπτης μάρτυρας μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε τα έζησε χθες το απόγευμα:

«Άκουσα ένα μπαμ και ήρθα να δω από την κουζίνα τι έπεσε και απλά τη βλέπω να ζητάει βοήθεια στα αγγλικά. Φώναζε. Άνοιξα την πόρτα όσο πιο γρήγορα γίνεται. Την πήρα μέσα, έκλεισα την πόρτα μην τυχόν έρθει κάποιος από πίσω της. Την πήγα στο σαλόνι και πήρα τηλέφωνο την αστυνομία».

Σύμφωνα με την μαρτυρία της ενοίκου της πολυκατοικίας η 35χρονη γυναίκα σήμερα γύρισε στο διαμέρισμά της με άλλους δύο ομοεθνείς της προκειμένου να πάρει τα πράγματά της ενώ ευχαρίστησε την ίδια και την οικογένειά της που την βοήθησαν.

Σύμφωνα με τους γείτονες το βίαιο περιστατικό -που από τύχη δεν κατέληξε σε τραγωδία- δεν ήταν το πρώτο ανάμεσα στο ζευγάρι, καθώς κατά καιρούς είχαν ξανακούσει το ζευγάρι να φωνάζει και να τσακώνεται.

Άφαντος ο 40χρονος

Την ίδια ώρα 0 40χρονος σύντροφός της αναζητείται από τις αρχές.

Η 35χρονη κατέθεσε στην Αστυνομία ότι θα προσπαθούσε άμεσα να διαφύγει προς την Κίνα και για αυτό τον λόγο εχει ενημερωθεί και το επιχειρησιακό κέντρο του αερολιμένα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου λίγο μετά τις εφτά, όταν η 35χρονη, μετά από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας, έπεσε από τον 3ο όροφο του διαμερίσματος που διαμένει με τον 40χρονο κινέζο σύντροφο της και προσγειώθηκε στο μπαλκόνι πρώτου ορόφου της πολυκατοικίας, που βρίσκεται επί της οδού Σφίγγος.

Η 35χρονη κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι ο 40χρονος την είχε δέσει από τα χέρια και τα πόδια και την κρατούσε μέσα στο σπίτι επί μια μέρα.

«Με έδεσε, με βίασε και μου ζητούσε χρήματα»

Σύμφωνα με πληροφορίες η 35χρονη κατέθεσε ότι ο σύντροφός της το πρωί του Σαββάτου της επιτέθηκε και την έδεσε στα χέρια και στα πόδια. Στη συνέχεια με την απειλή μαχαιριού τη βίασε.

Ακολούθησαν νέες απειλές με τον 40χρονο να απαιτεί να του μεταφέρει στο λογαριασμό του χρηματικά ποσά μέσω του κινητού της τηλεφώνου.

Ο εφιάλτης κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα όταν η 35χρονη κατάφερε να λυθεί και πήδηξε από το παράθυρο για να γλυτώσει.

Όταν ο 40χρονος αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί τράπηκε σε φυγή και όταν έφτασε η Αστυνομία είχε ήδη εξαφανιστεί.

Από τότε αναζητείται ενώ έχουν ενημερωθεί και οι Αρχές στις πύλες εξόδου της χώρας, αφού όπως κατέθεσε η 35χρονη ο δράστης ήθελε να φύγει για την Κίνα.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024