Επίσκεψη Ερντογάν: «Αστακός» η Αθήνα την Πέμπτη
Επί ποδός 3.500 αστυνομικοί, drones και ελικόπτερα - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες
Στο «πόδι» θα βρεθεί την Πέμπτη ο κρατικός μηχανισμός εν όψει της επίσκεψης του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, με κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων και αυξημένα μέτρα ασφαλείας.
Υπενθυμίζεται ότι ο Τούρκος πρόεδρος θα βρεθεί στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας (ΑΣΣ) Ελλάδας – Τουρκίας.
Για το λόγο αυτό, περισσότεροι από 3.500 αστυνομικοί και έκτακτα μέτρα θα τεθούν σε εφαρμογή από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, ενώ τα μέτρα ασφαλείας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένα και στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Η επίσκεψη Ερντογάν θα φέρει τροποποιήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ η Αθήνα θα θυμίζει φρούριο με χιλιάδες αστυνομικούς στους δρόμους
Στη διάρκεια της ολιγόωρης επίσκεψης του Τούρκου προέδρου, θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε όλες τις μεγάλες οδικές αρτηρίες, για ολόκληρη την αυτοκινητοπομπή του κ. Ερντογάν.
Στο πόδι η Αντιτρομοκρατική
Σημειώνεται πως θα υπάρχουν ελεύθεροι σκοπευτές σε μεγάλα και ψηλά κτίρια της Αθήνας, όπου αναμένεται να περάσει ο Τούρκος πρόεδρος, ενώ από αέρα, εικόνα θα δίνουν ελικόπτερα και drones.
Σε επιφυλακή θα είναι η Αντιτρομοκρατική, ενώ αυξημένη θα είναι η φύλαξη κτιρίων τουρκικών συμφερόντων και τουρκικών «στόχων», όπως η τουρκική πρεσβεία.
Δεδομένου ότι η κυκλοφορία στο κέντρο της Αθήνας θα είναι πολύ δύσκολη, συστήνεται σε όσους δεν έχουν επείγουσες εργασίες να αποφύγουν τις μετακινήσεις.
- Θεσσαλονίκη: Εμπρησμοί αυτοκινήτων στελεχών της ΝΔ – Πέντε τραυματίες
- Μένει στο NBA: Ο Μπογκντάνοβιτς συμφώνησε με τους Ρόκετς
- Greece’s Demographic Warning: Deaths Far Outpace Births
- Οι αβρότητες Τραμπ προς Ερντογάν, τα F-35 και οι ανησυχίες Ελλάδας και Ισραήλ
- Ταξίδια για λίγους: Οι πιο ακριβοί προορισμοί του πλανήτη το 2026
- The Expla-in Project | Ζητούνται φιλόσοφοι για να δουλέψουν για την τεχνητή νοημοσύνη
- Φωτιά στο Ωραιόκαστρο: Φόβοι ότι η δεύτερη σορός ανήκει στο 12χρονο παιδί – Νεκρός 66χρονος, με εγκαύματα η μητέρα
- Γιατί ρίχνει ο Άδωνις αλάτι στις πληγές των ακάλυπτων ασθενών του προγράμματος παχυσαρκίας;
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

![Gen Z: Η γενιά που [και να ήθελε] δεν φιλοδοξεί την ζωή των γονιών της – Ποιοι οι λόγοι](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/pexels-olly-3823489-1200x804-1-127x85.jpg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442