Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Απομονώνουν Χάρι και Μέγκαν μετά τον διασυρμό - Θέλουν να τους ξηλώσουν τους τίτλους

Απομονώνουν Χάρι και Μέγκαν μετά τον διασυρμό – Θέλουν να τους ξηλώσουν τους τίτλους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ βρίσκονται αντιμέτωποι ακόμα και με το ενδεχόμενο να τους ξηλώσουν τους τίτλους του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ.

Λίγες ημέρες μετά τις εκρηκτικές αποκαλύψεις στο βιβλίο του Omid Scobie «Endgame», εντείνονται οι πίεσεις για τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ που επιλέγουν να σιωπήσουν αναφορικά με τους ισχυρισμούς περί «βασιλικών ρατσιστών» για την Κέιτ Μίντλετον και τον βασιλιά Κάρολο.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχουν μιλήσει ακόμα δημόσια για το βιβλίο «Endgame», με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να πιστεύεται ότι θέλει να αναληφθεί δράση καθώς η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον ονομάστηκε μαζί με τον βασιλιά Κάρολο ως τα δύο μέλη της βασιλικής οικογένειας που εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το χρώμα του δέρματος του μικρού πρίγκιπα Άρτσι.

Στο μεταξύ έχει αποκαλυφθεί πως ένας βουλευτής προτίθεται να καλέσει το Κοινοβούλιο να αφαιρέσει τους τίτλους των Σάσεξ μετά τη διαμάχη που έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα.

Δεν θέλουν στον γάμο τους πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Σαν να μην έφταναν αυτά, και ο δούκας του Γουέστμινστερ Hugh Grosvenor αποφάσισε να μην καλέσει τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ στον γάμο του για να αποφύγει το δράμα.

Ένας από τους πιο στενούς φίλους του πρίγκιπα Χάρι και νονός του μικρού πρίγκιπα Άρτσι πιστεύεται ότι ήθελε να προσκαλέσει το ζευγάρι, αλλά επέλεξε τελικά να μην το κάνει για να μην επισκιαστεί ο γάμος του από τη διαμάχη στη βασιλική οικογένεια.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον, ο βασιλιάς Κάρολος και η Καμίλα είναι όλοι τους καλεσμένοι, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να θεωρείται πιθανό να είναι και κουμπάρος του ζευγαριού.

Το να χαρακτηρίζεσαι ψευδώς ρατσιστής στην έντυπη μορφή είναι ένας σοβαρός ισχυρισμός που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά. Όλες οι επιλογές είναι ακόμα στο τραπέζι

Ο Hugh Grosvenor είναι επίσης νονός του γιου του πρίγκιπα Γουίλιαμ, του μικρού πρίγκιπα Τζορτζ.

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται να συνεννοηθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ για το πώς να χειριστούν τις συνέπεπειες από το βιβλίο του Omid Scobie «Endgame».

Η βασιλική οικογένεια έχει επιλέξει μέχρι στιγμής να υιοθετήσει μια στάση «business as usual», αλλά παραμένει το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά.

Η τελική απόφαση για το επόμενο βήμα ανήκει στον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η MailOnline, δεν θα ενεργήσει βιαστικά.

«Το να χαρακτηρίζεσαι ψευδώς ρατσιστής στην έντυπη μορφή είναι ένας σοβαρός ισχυρισμός που πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά. Όλες οι επιλογές είναι ακόμα στο τραπέζι», σημείωσε πηγή κοντά στο παλάτι.

Από την άλλη πλευρά, πηγές κοντά στον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ προσπάθησαν να απομακρύνουν το λαμπερό ζευγάρι από το επίμαχο βιβλίο.

Αναφέρουν πως η Μέγκαν Μαρκλ δεν σκόπευε ποτέ να κατονομαστούν δημόσια ο βασιλιάς Κάρολος ή η πριγκίπισσα της Ουαλίας ως «βασιλικοί ρατσιστές» και επισημαίνουν πως η επιστολή δεν διέρρευσε στον Omid Scobie από κανένα κοντινό της πρόσωπο.

Και εν μέσω των κινήσεων των δύο πλευρών, ο συντηρητικός βουλευτής Bob Seely ετοιμάζεται να ασκήσει πιέσεις για να ξηλωθούν οι τίτλοι δούκας και δούκισσα από τον Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ.

Sports in

Μιλγουόκι Μπακς: Τα δεδομένα για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 6 (pic)

Τι συμβαίνει με την κατάσταση της υγείας των Γιάννη Αντετοκούνμπο και Ντέιμιαν Λίλαρντ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024