Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόβλημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Με πούλμαν στο Νιούκαστλ

Πρόβλημα για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Με πούλμαν στο Νιούκαστλ

Μεγάλη ταλαιπωρία για την Γιουνάιτεντ, καθώς λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Μάντσεστερ, η πτήση της για το Νιούκαστλ ακυρώθηκε

Απρόοπτο για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λίγες ώρες πριν από την αναμέτρηση για την 14η αγωνιστική της Premier League, κόντρα στη Νιούκαστλ (22:00).

Λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών που επικρατούν στο Μάντσεστερ, εξαιτίας της έντονης χιονόπτωσης, κρίθηκε απαγορευτικό στις πτήσεις στο αεροδρόμιο της ομώνυμης πόλης.

Σοβαρό θέμα για τη Γιουνάιτεντ – Τι συνέβη;

Η πτήση της ομάδας ήταν προγραμματισμένη για τις 9:00 ώρα Ελλάδας, όμως όταν έφτασε η αποστολή στο αεροδρόμιο τούς ενημέρωσαν ότι η πτήση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Ταλαιπωρία, αλλά…

Έτσι, αναγκαστικά ταξίδεψε με πούλμαν μέχρι το Νιούκαστλ, διαδρομή που διήρκησε τρεις ώρες. Μένει να δουμε αν θα επηρεάσει η συγκεκριμένη ταλαιπωρία τους ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ, οι οποίοι έχουν δύσκολη αποστολή απέναντι στη Νιούκαστλ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει πολλές απουσίες να διαχειριστεί, έχει το σοβαρό πρόβλημα με το πούλμαν και γενικότερα είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά και το 3-3 στο Champions League μεσοβδόμαδα, όπου ουσιαστικά την αναγκάζει να ψάχνει θαύμα για να περάσει στους «16» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τη βαθμολογία της Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, ενώ η Νιουκάστλ βρίσκεται στην 7η θέση με 23. Στόχος και των δύο είναι να τερματίσουν τη φετινή σεζόν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024