Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Αυτοκτόνησε» στη Κωνσταντινούπολη η Γιουνάιτεντ (3-3), επική ανατροπή της Αϊντχόφεν στην Ισπανία (2-3) (vids)

«Αυτοκτόνησε» στη Κωνσταντινούπολη η Γιουνάιτεντ (3-3), επική ανατροπή της Αϊντχόφεν στην Ισπανία (2-3) (vids)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμαθε και… έπαθε στην Κωνσταντινούπολη (3-3), την ίδια ώρα που η Αϊντχόφεν έκανε την επική ανατροπή στις καθυστερήσεις στην έδρα της Σεβίλλης (2-3).

Δύο τρομερά ματς επιφύλασσε το… ορεκτικό της σημερινής βραδιάς στο Champions League. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν έμαθε από τα λάθη της και ύστερα από το κάζο στη Δανία την πάτησε και στην Τουρκία κόντρα στη Γαλατάσαραϊ (3-3).

Την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν που βρισκόταν με δύο γκολ πίσω πέτυχε την επική ανατροπή και έφυγε με το τρίποντο από την Ανδαλουσία με αντίπαλο τη Σεβίλλη (2-3).

Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-3

Ακόμη ένα ματς για τους «κόκκινους διαβόλους» που τα ατομικά λάθη τους πλήγωσαν. Η βραδιά για το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ ξεκίνησε ιδανικά αφού στο 11′ ο Γκαρνάτσο με άπιαστο σουτ στην κλειστή γωνία του Μουσλέρα άνοιξε το σκορ. Εφτά λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά του Φερνάντες να πετύχει ένα απίθανο γκολ. Ο Πορτογάλος μέσος κουβάλησε την μπάλα και με δυνατό σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο στον τερματοφύλακα των Τούρκων γράφοντας το 0-2.

Η απάντηση ήρθε σχεδόν άμεσα από τους γηπεδούχους όπου με απευθείας εκτέλεση του Ζίεχ, ο οποίος στάθηκε τυχερός από την απόφαση του Ονάνα να κινηθεί προτού εκτελέσει, μείωσε για την ομάδα του.

Ο ρυθμός στον αγώνα ήταν αρκετά υψηλός και αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι φιλοξενούμενοι. Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους ύστερα από μία ωραία κυκλοφορία της μπάλας ο Βάν-Μπισάκα βρέθηκε μέσα στην περιοχή, όπου «έκοψε» για τον ΜακΤόμινεϊ στο πρώτο δοκάρι για το 1-3 στο 55′.

Οι Τούρκη αντέδρασαν γρήγορα καθώς πάλι με εκτέλεση φάουλ του Ζίεχ, ο Ονάνα έκανε απίστευτή γκάφα και ουσιαστικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του. Η Γαλατά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας χάρη σε άπιαστο σουτ του Ακτούρκογλου στο 71′. Η μπάλα πήγαινε πάνω-κάτω με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες με τη Γιουνάιτεντ να έχει και δοκάρι με τον Φερνάντες στο 85′ με το σκορ να παραμένει έτσι όπως είναι.

Σεβίλλη – Αϊντχόφεν 2-3

Οι Ανδαλουσιανοί άνοιξαν το σκορ στο 24′ με το πρώτο γκολ του Ράμος στην επιστροφή του στη Σεβίλλη έπειτα από σέντρα του Ράκιτιτς. Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 39′ με τον Σο, αλλά το γκολ ακυρώθηκε διότι στην αρχή της φάσης υπήρξε παράβαση με το χέρι.

Ωστόσο δύο λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ο Ακούνα με εκπληκτική φαλτσαριστή σέντρα έβγαλε τον Εν-Νεσύρι μόνο του με τον τερματοφύλακα με τον Μαροκινό επιθετικό να κάνει το 2-0. Όλα έδειχναν πως η ομάδα του Αλόνσο θα έπαιρνε άνετα το τρίποντο μέχρι τη στιγμή που ο Οκάμπος αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ο Ντεστ έκανε τη σέντρα βρίσκοντας τον Σαϊμπάρι και αυτός με άπιαστο σουτ έκανε το 2-1. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όλα πήγαιναν όπως ήθελαν οι Ολλανδοί. Ο Γκουντελί με αυτογκόλ στο 81′ ισοφάρισε σε 2-2, ενώ την επική ανατροπή έκανε ο Βερτέσεν στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στέλνοντας στο καναβάτσο τους Σεβιγιάνους.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024