Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αναβλήθηκε λόγω χιονιού το Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου (pic)

Αναβλήθηκε λόγω χιονιού το Μπάγερν – Ουνιόν Βερολίνου (pic)

Η έντονη χιονόπτωση που επικρατεί στο Μόναχο οδήγησε σε αναβολή της αναμέτρησης της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου για τη Bundesliga.

H Μπάγερν Μονάχου στην προσπάθειά της να προσπεράσει την Μπάγερ Λεβερκούζεν και να αναρριχηθεί στην κορυφή της Bundesliga, είχε σήμερα (2/12, 16:30) την αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Ουνιόν Βερολίνου, ωστόσο οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή δεν επιτρέπουν την διεξαγωγή του αγώνα.

Σε ολόκληρη τη Γερμανία υπάρχει χιονόπτωση, με τα φαινόμενα στο Μόναχο να είναι αρκετά έντονα και ένα «στρώμα» χιονιού να έχει σκεπάσει όλη την περιοχή γύρω από την Allianz Arena.

Όπως αναφέρει η Μπάγερν είναι πολύ δύσκολη η πρόσβαση στο γήπεδο και για την ασφάλεια των οπαδών αποφασίστηκε να αναβληθεί ο σημερινός αγώνας.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των Βαυαρών: 

«Ο αγώνας της Μπάγερν με την Ουνιόν Βερολίνου για την Bundesliga, ο οποίος ήταν αρχικά προγραμματισμένος για τις 16:30 ώρα Ελλάδας σήμερα στην Allianz Arena, αναβλήθηκε λόγω της έντονης χιονόπτωσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Επίσης, η χιονόπτωση δεν προβλέπεται να σταματήσει πριν από το βράδυ του Σαββάτου. Ακόμη και αν ήταν δυνατόν να βρεθεί ο αγωνιστικός χώρος της Allianz Arena σε κατάσταση που θα επέτρεπε τη διεξαγωγή του αγώνα μέχρι το απόγευμα, οι κίνδυνοι για την ασφάλεια και η κυκλοφοριακή κατάσταση έκαναν την ακύρωση αναπόφευκτη. Το χιόνι που πέφτει από την οροφή της Allianz Arena αποτελεί ανυπολόγιστο κίνδυνο για τους θεατές. Επιπλέον, είναι σχεδόν αδύνατο να φτάσει κανείς στο γήπεδο. Αμέτρητα λεωφορεία και τρένα έχουν ακυρωθεί, πολλοί δρόμοι και αυτοκινητόδρομοι είναι εντελώς κλειστοί, η γραμμή U6 του μετρό, η οποία οδηγεί στο Fröttmaning και στην Allianz Arena, έχει ανασταλεί. Η αστυνομία του Μονάχου συνιστά στους πολίτες να μην εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν μπορεί να διασφαλιστεί ότι το απαραίτητο προσωπικό ασφαλείας θα μπορέσει να φτάσει στην Allianz Arena.

Η Μπάγερν Μονάχου θα ενημερώσει για την αναβολή του αγώνα μόλις συμφωνηθεί νέα ημερομηνία με την Deutsche Fußball Liga (DFL). Τα εισιτήρια θα παραμείνουν σε ισχύ για τον επαναπρογραμματισμένο αγώνα.

Διευθύνων Σύμβουλος Jan-Christian Dreesen:
«Λυπούμαστε πολύ που πρέπει να αναβάλουμε τον αγώνα, αλλά η ασφάλεια των φιλάθλων μας και των οπαδών της Ουνιόν Βερολίνου έχει απόλυτη προτεραιότητα. Επιπλέον, η πρόσβαση στην Allianz Arena δεν είναι εγγυημένη λόγω των πολυάριθμων κλειστών δρόμων και των διαφόρων ακυρώσεων στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Θα σας ενημερώσουμε για μια πιθανή νέα ημερομηνία το συντομότερο δυνατό».

Sports in

Ολυμπιακός: Η «τρελή» πορεία, η πρόκληση και τα ελληνικά νιάτα

Το μέλλον χαμογελά πλατιά και υπόσχεται ακόμη περισσότερα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024